Τροχαίο (!) με εγκατάλειψη

COVER STORYΞημέρωμα στην οδό ΑκαδημίαςΤροχαίο (!) με εγκατάλειψηΤετάρτη, Ιούνιος 24, 2015 - 16:30

Στα κρατητήρια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης. Ο ηθοποιός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα εγκατέλειψε το θύμα του!

Ο τηλεοπτικός

Βαγγέλης Χαμπέας της αγαπημένης σειράς «Το σόι σου», σύμφωνα με πληροφορίες, διασκέδαζε έως αργά το βράδυ σε πάρτι γνωστού περιοδικού σε bar restaurant της Βάρκιζας. Λίγα λεπτά πριν από τις 05.00 τα ξημερώματα βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στη διασταύρωση της Ακαδημίας με την οδό Ρ. Φεραίου. Το φανάρι ήταν κόκκινο, ωστόσο εκείνος το πέρασε χωρίς να σταματήσει. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει έναν μοτοσικλετιστή, ο οποίος είχε προτεραιότητα και κινούνταν επί της Ρ. Φεραίου, να τον ρίξει από τη μηχανή του και να τον τραυματίσει - ευτυχώς, ελαφρά.

Ωστόσο ο συμπαθής ηθοποιός, που υποδύεται τον καλοκάγαθο, οικογενειάρχη κρεοπώλη «σύζυγο» της Ρένιας Λουιζίδου στη σειρά του Alpha, αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και έσπευσε να εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό! Ομως ο νεαρός μοτοσικλετιστής κατάφερε, αν και τραυματισμένος, να συγκρατήσει τη μάρκα, το χρώμα, αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και ειδοποίησε την Αμεση Δράση.

Το ύποπτο όχημα εντόπισε λίγα λεπτά αργότερα το πλήρωμα ενός περιπολικού στην οδό Σίνα και το ακινητοποίησε. Ο γνωστός ηθοποιός ενημερώθηκε πως είχε προκαλέσει τροχαίο με εγκατάλειψη και έπρεπε να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Οπως προέκυψε, είχε καταναλώσει αλκοόλ πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Τροχαίας.

Το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων και ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό και εγκατάλειψη και τον άφησε ελεύθερο.

Η «Espresso» προσπάθησε επανειλημμένως χθες να επικοινωνήσει με τον ηθοποιό, χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, τα τελευταία χρόνια -όπως είχε πει και στην «Espresso»- ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Μάλιστα κάνει και εμφανίσεις σε πανηγύρια στη Μεσσήνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του, και έχει τη δική του μπάντα, «Τα αγόρια από την Καλαμάτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα