Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

07:49 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤρίτη 7 Ιουνίου 2016 Τρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχετε αφήσει εδώ και καιρό πρέπει να κλείσουν. Οι συγκυρίες θα σας οδηγήσουν στο να διαλέξετε διαφορετικές δραστηριότητες. Εργαστείτε μαζί με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό, που θα σας αποφέρει κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς. Πρέπει να είστε ξεκάθαροι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στο πλαίσιο κάποιων διαπραγματεύσεων

με τρίτους μπορεί τελικά να διαφωνήσετε. Μην εξωτερικεύσετε αρνητικά συναισθήματα επειδή ο σύντροφός σας έχει κάποιες αδυναμίες. Κατανοήστε τις ανάγκες των ανωτέρων σας στον εργασιακό χώρο και μην υποκύπτετε στις κρίσεις του συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε ευκολόπιστοι και γίνεστε στόχος αυτών που καραδοκούν. Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό χώρο σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες από τους γύρω σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΛΕΩΝ: Οπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, έτσι βρείτε και για τις σκέψεις σας. Μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε - ό,τι είχαν σας το έδωσαν. Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να νιώσετε πιο ξεκούραστοι, δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας. Το ατού σας θα είναι η ικανότητα να κινείστε διακριτικά και να αποφεύγετε δηλώσεις, που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και κόντρες, ειδικά στον εργασιακό χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο βαθμός δημιουργικότητας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μην αποφύγετε τις αλλαγές, γιατί θα πρέπει να τις δεχθείτε αναγκαστικά. Οπως και να έχει, μη φοβηθείτε, γιατί ένα είναι σίγουρο: Θα δείτε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι όχι μόνο εφικτές αλλά και απαραίτητες. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στην επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξέρετε προκαταβολικά ότι οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δεν θα πληρωθούν αναλόγως. Εάν δεν έχετε όρεξη για δουλειά, αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε. Αποφύγετε την κτητική διάθεση που έχετε, καθώς καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία φίλου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε ουσιαστικά θέματα, καθώς η αύξηση της παραγωγικότητάς σας θα εκτιμηθεί. Μη δέχεστε περιορισμούς που σας φέρνουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιορίστε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας, που αυτή την περίοδο φτάνουν στα άκρα. Για τους περισσότερους από εσάς τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό χώρο σας θα είναι θετικά. Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας με καινούργιες ελπίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα