Εχασε τη μάχη η Νίκη

11:45 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΕχασε τη μάχη η ΝίκηΤρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 11:45

Εχασε τη δύσκολη μάχη για τη ζωή η 16χρονη κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, η οποία κατέληξε χθες στο νοσοκομείο ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία. Τη γλυκιά Νίκη αποχαιρέτησε η μητέρα της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο facebook, στο οποίο επιβεβαίωσε την απόφαση της οικογένειας να δωρήσει για μεταμόσχευση τα όργανα της άτυχης κοπέλας.

«Αγγελος

ήρθες... Αγγελος έφυγες... Σπουδαία έζησες και ακόμα πιο σπουδαία πας εκεί ψηλά... Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτέ στον κόσμο μας αλλά με το σώμα σου ίσως βοηθήσεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωή... Είμαι πολύ περήφανη για σένα... σε ευχαριστώ που ήρθες... σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες... σ' αγαπάω απέραντα... είσαι η Νίκη μου... η Νικήτρια! (3/3/2000 - 6/6/2016) και για πάντα».

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια η κυρία Τασία Μανωλοπούλου είπε «αντίο» στην κόρη της, που πάλεψε γενναία αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της μάνας αναπαρήγαγε μέσω twitter και ο πατέρας της 16χρονης Νίκος Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς έκαναν πράξη την απόφαση που είχαν λάβει στην περίπτωση που δεν συνέβαινε το θαύμα το οποίο χρειαζόταν για να κρατηθεί στη ζωή η Νίκη και προχώρησαν στη δωρεά των οργάνων της. Την κίνηση αγάπης είχε προαναγγείλει η μητέρα της και είχε στηρίξει δημόσια ο πατέρας της.
Η 16χρονη Νίκη νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, καθώς είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα