Ο Μητρόπουλος δεν παίρνει τελικά τη βίλα του «Mr Playboy»

17:00 9/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ Μητρόπουλος δεν παίρνει τελικά τη βίλα του «Mr Playboy»Τρίτη, Αύγουστος 9, 2016 - 16:59

Η συμφωνία του Ελληνοαμερικανού δισεκατομμυριούχου με τον Χιου Χέφνερ ακυρώθηκε, καθώς ο μεγαλοεκδότης απαιτεί να μείνει (ανενόχλητος) σε ιδιωτικό χώρο της διάσημης έπαυλης

Κι εκεί που αισθανθήκαμε εθνική υπερηφάνεια που ένας μεγιστάνας ελληνικής καταγωγής έγινε ο ιδιοκτήτης της θρυλικής έπαυλης Playboy, τελικά μείναμε με τη χαρά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ, το deal ανάμεσα στον Ελληνοαμερικανό δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ντάρεν Μητρόπουλο και τον Χιου Χέφνερ δεν προχώρησε, επειδή ο τελευταίος είχε «ανησυχίες σχετικές με τον ιδιωτικό του χώρο».

Θυμίζουμε ότι η συμφωνία προέβλεπε ότι ο δημιουργός της αυτοκρατορίας Playboy θα παρέμενε σε πτέρυγα της έπαυλης έως το τέλος της ζωής του και ότι σε αυτήν δεν θα επιτρεπόταν η πρόσβαση στον νέο αγοραστή. Ωστόσο, σύμφωνα με το αμερικανικό σάιτ, ο Μητρόπουλος, που ήθελε να ανακαινίσει το «άντρο» μερικών από τα πιο καυτά πάρτι του Μπέβερλι Χιλς, ήθελε να έχει πρόσβαση και στην ιδιωτική πτέρυγα του Χέφνερ ενώ αυτός παραμένει εν ζωή. Κι αυτό κρίθηκε παράλογο από την πλευρά του μεγαλοεκδότη.



«Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν για εβδομάδες, ανταλλάσσοντας αρκετές δεκάδες διαφορετικές εκδοχές της συμφωνίας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά η συμφωνία ακυρώθηκε και επισήμως το βράδυ της περασμένης Πέμπτης» ανέφερε η ιστοσελίδα. Ο 90χρονος έβγαλε την 29 υπνοδωματίων «κουνελοφωλιά» του στο σφυρί για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, με τιμή τα 200.000.000 δολάρια.

Οι ειδικοί της αγοράς ακινήτων έκριναν ότι αυτό το τίμημα ήταν μάλλον υπερβολικό, δεδομένων των περιορισμών που έθετε, οι οποίοι όπως εκτιμούσαν -και όπως αποδείχτηκε- θα αποθάρρυναν τους υποψήφιους αγοραστές. Επιπλέον, η κατάσταση της έπαυλης δεν ανταποκρίνεται στην αίγλη του θρύλου της. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι εγκαταλειμμένη στη μοίρα της και το παλιομοδίτικο ντεκόρ της καταρρέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα