Στη φυλακή ο 41χρονος

15:10 9/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτη φυλακή ο 41χρονοςΤρίτη, Αύγουστος 9, 2016 - 11:57

Η «πέτρα του σκανδάλου» έκανε δήλωση μετανοίας και ξέσπασε (στα δικαστήρια) κατά της 26χρονης φόνισσας

Η δήλωση μετάνοιας δεν γλίτωσε από τη φυλακή τον 41χρονο που πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του στο Κορωπί, όταν εκείνη σκότωσε με πέντε μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Στα δικαστήρια ξέσπασε κατά της γυναίκας με την οποία έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά και του πατέρα της:

«Δεν ήταν καλά η κοπέλα!

Ο πατέρας της φταίει για όλα» φώναξε η «πέτρα του σκανδάλου» στο ερωτικό τρίγωνο του Κορωπίου, που άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά ορφανά. «Εχω μετανιώσει για ό,τι έχει γίνει. Εκανα λάθος που άφησα τη γυναίκα μου γι' αυτήν την κοπέλα. Τα είχαμε ξαναβρεί με τη γυναίκα μου» ισχυρίστηκε ο 41χρονος.

Ο συνήγορός του Σταύρος Γεωργίου αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Θ. προτίθεται να αναγνωρίσει τώρα τα δύο παιδιά, ηλικίας 23 και 11 μηνών, που απέκτησε με τη φόνισσα. Προειδοποίησε ωστόσο ότι υπάρχει ενδεχόμενο βεντέτας: «Υπάρχει φόβος για συνέχεια στις επιθέσεις. Η προφυλάκισή του προτιμήθηκε για να ηρεμήσει η κατάσταση στην περιοχή. Εμείς θα επανέλθουμε με αίτηση αποφυλάκισης, κυρίως γιατί τα παιδιά δεν μπορούν να μεγαλώσουν στο περιβάλλον που εξέθρεψε μια δολοφόνο» δήλωσε.

Αναγκάστηκε

Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ο 41χρονος στον ανακριτή αναφέρθηκε στην παράλληλη σχέση του με τις δύο γυναίκες, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να μείνει με την 26χρονη επειδή απειλούσε να κάνει κακό στα παιδιά τους. «Τον τελευταίο μήνα είχα αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις μου με τη σύζυγό μου, η οποία με είχε βοηθήσει να αποκαταστήσω τις σχέσεις με τα παιδιά, που με κατηγορούσαν δικαίως ότι τα είχα εγκαταλείψει» ανέφερε.

Ο 41χρονος εξήγησε γιατί πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του. «Μετά τη δολοφονία παρήγγειλα στην οικογένεια της δράστιδας να φύγουν από το Κορωπί ώσπου να γίνει η κηδεία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτριο Π., τον είπα αλήτη και δολοφόνο και εκείνος μου απάντησε "στ' αρχ... μου, άντε γ...!" Τότε πήρα από το συνεργείο μου το δίκαννο του παππού μου και πήγα στο σπίτι του. Κορνάρισα και φώναξα. Βγήκε με τη σύντροφό του και μου είπε "τι θες εδώ, ρε μαλ...;" Εγώ θόλωσα βλέποντας τη θρασύτητα και την αναισθησία ενός ανθρώπου που ήταν ο κύριος φταίχτης για το φονικό» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα