Η Ακρίτα υιοθέτησε την ηρωίδα σκυλίτσα που έσωσε τα κουταβάκια της

15:30 9/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Ακρίτα υιοθέτησε την ηρωίδα σκυλίτσα που έσωσε τα κουταβάκια τηςΤρίτη, Αύγουστος 9, 2016 - 15:30

Την αγάπη και τη φροντίδα που στερήθηκε από τα προηγούμενα αφεντικά της απολαμβάνει στο πλευρό της νέας της «μαμάς», της γνωστής δημοσιογράφου Ελενας Ακρίτα, η σκυλίτσα που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στις 31 Ιουλίου στη Χρυσή Ακτή Χανίων, ενώ έκλαιγε έξω από έναν κάδο σκουπιδιών στον οποίο κάποιος είχε πετάξει ζωντανά τα τρία κουταβάκια της!

Η σεναριογράφος και συγγραφέας έχει δείξει και άλλες φορές την αγάπη της για τα αδέσποτα. Τον Δεκέμβριο του 2014

υιοθέτησε δύο κουτάβια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, τα οποία μάλιστα είναι αδελφάκια. Οταν πληροφορήθηκε τη θλιβερή ιστορία της μικρόσωμης σκυλίτσας, επικοινώνησε με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η προστασία των ζώων» και εκδήλωσε την επιθυμία να υιοθετήσει ένα από τα κουταβάκια.

Ομως, όταν τα μέλη του σωματείου την ενημέρωσαν πως ήδη υπήρχε πολύς κόσμος που ενδιαφερόταν να τα πάρει στο σπίτι του, δεν το πολυσκέφτηκε και δέχτηκε να πάρει κοντά της τη μητέρα τους, για την οποία ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων τονίζει σε ανακοίνωσή του:

«Η αφοσίωσή της και το μητρικό της ένστικτο συγκίνησε πολύ κόσμο και δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα για την υιοθεσία των κουταβιών, αλλά απειροελάχιστα για την υιοθεσία της γενναίας μανούλας. Η κυρία Ακρίτα ενημερώθηκε από το διαδίκτυο για την υπέροχη αυτή ιστορία και αρχικά επικοινώνησε μαζί μας για να υιοθετήσει ένα από τα κουταβάκια. Οταν έμαθε όμως ότι υπήρχε πολύς κόσμος που επιθυμούσε να τα υιοθετήσει, θέλησε να υιοθετήσει τη μανούλα και να την εντάξει στην ήδη πολυμελή οικογένειά της που περιλαμβάνει δύο πρώην αδέσποτα κουτάβια -τον Αρη και την Εύα-, καθώς και δύο πρώην αδέσποτες γατούλες».

Keywords
Τυχαία Θέματα