Ο Κίμι Ραϊκόνεν έριξε καρό σημαία στην εργένικη ζωή!

17:05 9/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ Κίμι Ραϊκόνεν έριξε καρό σημαία στην εργένικη ζωή!Τρίτη, Αύγουστος 9, 2016 - 17:05

Εναν χρόνο αφότου έγιναν γονείς, ο οδηγός της Formula 1 Κίμι Ραϊκόνεν και η Μίντου Βιρτάνεν αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους με μια πολυτελή τελετή στη Σιένα της Ιταλίας.

Ο 36χρονος Φιλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 και το 29χρονο μοντέλο εσωρούχων αντάλλαξαν όρκους στο αβαείο του Σαν Γκαλγκάνο, ένα μοναστήρι στην Τοσκάνη. Η νύφη, την οποία παρέδωσε στον γαμπρό ο

πατέρας της, έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο ιβουάρ νυφικό της με την αποκαλυπτική πλάτη, η οποία ήταν στολισμένη με κεντημένη δαντέλα.

Για να μην κρύβει τίποτε την -εντυπωσιακή, πράγματι- πλάτη, το μοντέλο φρόντισε τα μαλλιά του να είναι μαζεμένα σ' έναν κομψό κότσο, που στηριζόταν σε μια εντυπωσιακή αγκράφα. Πάντως, η νύφη αποδείχθηκε παραδοσιακή σε όλα, αφού θέλησε το νυφικό της να έχει και πλούσια ουρά.



Ο πιλότος της Formula 1, από την πλευρά του, έδειχνε πολύ κομψός μέσα στο κλασικό σκούρο μπλε κουστούμι του και έλιωσε καρδιές όταν βγαίνοντας από το μυστήριο κρατούσε αγκαλιά τον 19 μηνών γιο του.
Μεταξύ των καλεσμένων που ευχήθηκαν στο ζευγάρι, ήταν ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Στεφανία Μπόκι.

Εξηγώντας την καθυστέρηση της απόφασης για γάμο, η νύφη είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο φινλανδικό lifestyle περιοδικό «Kauneus and Terveys» ότι ο Ραϊκόνεν χρειάστηκε λίγο χρόνο για να την εμπιστευτεί και δεν αστειευόταν.
«O Κίμι είναι πολύ κουρασμένος με τους ανθρώπους. Αναρωτιέται συνέχεια αν κάποιος λέει αλήθεια ή όχι. Τελικά, όμως, καταφέραμε να χτίσουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον Μάιο πέρυσι μου ζήτησε να σταματήσω να δουλεύω και να μετακομίσω μαζί του στην Ελβετία για να με φροντίσει» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

«Στη δουλειά μπορεί να δείχνει σκληρός και εγωιστής, αλλά στο σπίτι είναι πολύ διαφορετικός άνθρωπος. Ζεστός και υπέροχος. Δεν θα έμενα σε μια σχέση στην οποία ο άλλος θα ήταν απαθής» εξήγησε η Μίντου, η οποία αποκάλυψε ότι ο Ραϊκόνεν θα ήθελε κι άλλο παιδί αμέσως, αλλά αυτή ακόμα σκέφτεται τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα