Ο «Ηλίας του 16ου» από αστυνομικούς Οταν ένας πραγματικός αστυνομικός απ

14:47 8/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ «Ηλίας του 16ου» από αστυνομικούς Οταν ένας πραγματικός αστυνομικός απΤετάρτη, Ιούνιος 8, 2016 - 14:47

Οταν ένας πραγματικός αστυνομικός αποφασίζει να υποδυθεί έναν... κατά λάθος συνάδελφό του (!), το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι απολαυστικό. Γι' αυτό το κοινό υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα τη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ., που ανέβασε την επιτυχία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ο Ηλίας του 16ου» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Σκηνές

όπως εκείνη με τον αξέχαστο Κώστα Χατζηχρήστο να κρατά τσίλιες στον «κολλητό» του διαρρήκτη ή με το χάος που επικρατούσε στο τμήμα με τον έξαλλο υπαστυνόμο να μοιράζει σφαλιάρες αποδόθηκαν με εξαιρετική επιτυχία από τους πραγματικούς διώκτες του εγκλήματος, που αποθεώθηκαν.

«Κάθε φορά ελπίζουμε να δίνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα» ανέφερε ο υπαρχιφύλακας Βάιος Σπανός, που έχει τον ρόλο του Χατζηχρήστου, ενώ η αστυφύλακας Ελένη Πυραλή εξήγησε: «Μπορεί οι πρόβες να είναι κουραστικές, ωστόσο λειτουργούν εκτονωτικά».
Ο σκηνοθέτης της ομάδας Γιάννης Κατράνης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για το αποτέλεσμα και δήλωσε: «Αν και πέρασαν 10 χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε η ομάδα, έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια όρεξη και το μεράκι να συνεχίσουμε»!

Keywords
Τυχαία Θέματα