«Στρογγυλό τραπέζι» με Τζώνη Καλημέρη, Μελέτη και Καινούργιου

14:44 8/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZEvent με εκπλήξεις!«Στρογγυλό τραπέζι» με Τζώνη Καλημέρη, Μελέτη και ΚαινούργιουΤετάρτη, Ιούνιος 8, 2016 - 14:44

Στο τραπέζι του Τζώνη Καλημέρη βρέθηκαν η Ελεονώρα Μελέτη και η Κατερίνα Καινούργιου, σε κοσμικό πάρτι γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού.

Τι δουλειά είχαν, όμως, οι παρουσιάστριες, που έλυσαν τις συνεργασίες τους με τα πρώην κανάλια τους -η πρώτη με το ETV και η δεύτερη με τον Alpha-

με τον σύμβουλο του Ομίλου ΑΝΤ1; Το γεγονός ότι οι δύο ξανθιές είχαν... πλευρίσει τον ισχυρό άνδρα του σταθμού αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, χθες, στο «Πρωινό». «Μπαίνουμε μέσα στο κλαμπ και ρωτάμε πού καθόμαστε, και μου λένε "κάθεστε στο τραπέζι του κυρίου Καλημέρη". Τα τραπέζια ήταν μικρά, εν τω μεταξύ. Πάω να καθίσω στο τραπέζι του κυρίου Καλημέρη και καθόταν αριστερά η Κατερίνα Καινούργιου και από την άλλη, κολλητά, η Ελεονώρα Μελέτη! Πού να χωρέσω εγώ;» είπε, αφήνοντας υπονοούμενα ο παρουσιαστής, για να συμπληρώσει ότι «μάλλον τα δύο κορίτσια θα τα δούμε από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελέτη, μετά την ανταλλαγή εξωδίκων με το ETV και την ανακοίνωση από την πλευρά του καναλιού της λύσης της συνεργασίας τους, σκέφτεται πολύ σοβαρά το τηλεοπτικό μέλλον της και θα κάνει πλέον πιο προσεκτικά βήματα.

Αρχισε συζητήσεις

Μάλιστα, η εμφάνισή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τhe 2night show» σχολιάστηκε από πολλούς ως ένα «άνοιγμα» προς τον ΑΝΤ1. Από την άλλη μεριά, το πρόωρο φινάλε της εκπομπής «Λόγω TiVis» στον Alpha, λόγω χαμηλών ποσοστών θεαματικότητας, έφερε και τη διακοπή της συνεργασίας της Κατερίνας Καινούργιου με τον σταθμό, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της. Ετσι, προφανώς, η Κατερίνα έχει ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με άλλα κανάλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα