Που χάθηκε η Μελίνα Ζαχαράκη

13:24 8/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Miss Young 1993 εργάζεται σε κατάστημα ρούχων Που χάθηκε η Μελίνα ΖαχαράκηΤετάρτη, Ιούνιος 8, 2016 - 13:24

►Τα καλλιστεία, η ΤV και η συνεργασία με τον hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά
►Οι επιδείξεις μόδας και η νέα ζωή στην Πάρο μαζί με τον σύντροφό της

Υπήρξε ένα από τα μοντέλα πρώτης γραμμής στη «χρυσή» δεκαετία των catwalk, ενώ το 1993 είχε φορέσει και το στέμμα της Miss

Young. Είκοσι έξι χρόνια μετά η Μελίνα Ζαχαράκη απολαμβάνει αυτά που αγαπάει περισσότερο: τη θάλασσα, τον ήλιο και μια ζωή μακριά από την Αθήνα, αφού έχει μετακομίσει και ζει μόνιμα στην Πάρο μαζί με τον σύντροφό της Νεκτάριο. Στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων η Μελίνα ασχολείται πλέον με τα εμπόριο ρούχων, καθώς εργάζεται σε κατάστημα.

AΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Αν και διέγραψε μια σημαντική πορεία ως μοντέλο έχοντας συνεργαστεί με σπουδαίους Ελληνες σχεδιαστές αλλά και κάνοντας φωτογραφήσεις ακόμη και για διεθνείς καμπάνιες, ένιωσε χορτασμένη κι αποφάσισε να αναζητήσει την ευτυχία σε άλλα, πιο απλά πράγματα. Αλλωστε, είχε γευτεί τη δόξα με το... κουτάλι. Εκανε και πέρασμα από την τηλεόραση, καθώς είχε αναλάβει τη στήλη της μόδας στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega «Ομορφος κόσμος το πρωί» με παρουσιαστή τότε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ υπήρξε από τις βασικές συνεργάτιδες του Τρύφωνα Σαμαρά στο θρυλικό ημερολόγιό του. «Από το μόντελινγκ έφυγα πλήρης. Εζησα καλά, ταξίδεψα, γνώρισα κόσμο. Δεν μου λείπει τίποτα πια» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, ενώ για την επιλογή της να απομακρυνθεί από την TV είχε επισημάνει: «Ηταν επιλογή μου να φύγω, δεν με γέμιζε πια, ήθελα να κάνω κάτι πιο δημιουργικό».

Οταν το 1993 διακρίθηκε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, κερδίζοντας τον τίτλο της Μις Γιανγκ, πολλοί είχαν διακρίνει την ομοιότητά της με τη Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία έναν χρόνο πριν είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς. Η Μελίνα θυμάται με νοσταλγία τη βραδιά του διαγωνισμού ομορφιάς, αφού ήταν μια εμπειρία που δύσκολα θα διαγράψει από το μυαλό.

Εκανε, άλλωστε, πραγματικότητα το όνειρο κάθε κοριτσιού: να μπει στο πάνθεον των όμορφων και εστεμμένων γυναικών.

Στον «Πρωινό καφέ»

«Οταν ανακοινώθηκε το όνομά μου, ένιωσα σαν βασίλισσα, μοναδική, δεν το περίμενα. Από τη μια μέρα στην άλλη, με το που τελείωσα το σχολείο, μπήκα στον "Πρωινό καφέ", που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά, ήρθαν εξώφυλλα, πασαρέλες, περιοδικά. Ηταν όλα πολύ ξαφνικά για μένα. Ως τότε στο μυαλό μου είχα μόνο ότι θα γινόμουν καθηγήτρια μπαλέτου» είχε πει. Κι όμως, το μπαλέτο έμεινε στην άκρη κι ο κόσμος της μόδας ξεδιπλώθηκε μπροστά της. Αν και πολλές κοπέλες του χώρου έκαναν στροφή στην υποκριτική, εκείνη απλά συμμετείχε ως guest σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Mega «Η νταντά».

Οταν αποφάσισε να αποτραβηχτεί, ξεκίνησε να δουλεύει σε μια εταιρία ρούχων, στην οποία γνώρισε και το νυν αφεντικό της. Οταν με την κρίση η επιχείρηση έκλεισε, εκείνη αποδέχτηκε την πρόταση να πάει στο νησί, το οποίο ήταν ο αγαπημένος της προορισμός, γι' αυτό και είχε αγοράσει εκεί σπίτι. «Πάντα μου άρεσε η Πάρος. Για πολλά χρόνια την επισκεπτόμουν για διακοπές και πριν από περίπου τρία χρόνια αγόρασα ένα σπίτι. Τότε ένας φίλος μου, ο Κωνσταντίνος Γερονίκος, μου πρότεινε να αναλάβω το κατάστημα ανδρικών ρούχων Angel, και μου φάνηκε πραγματικά πολύ καλή ιδέα. Θα ήμουν στον τόπο που αγαπώ, θα απολάμβανα τα πιο ωραία κομμάτια του» είχε επισημάνει. Οσο για το πώς πήρε την απόφαση να μείνει μόνιμα στην Πάρο αφήνοντας πίσω της τη ζωή της πόλης; «Ούτως ή άλλως το μόντελινγκ το είχα εγκαταλείψει χρόνια πριν. Οταν ήρθε η πρόταση, ασχολούμουν με το εμπόριο ρούχων. Επίσης ήθελα καιρό να φύγω από την Αθήνα, αισθανόμουν ότι πνιγόμουν, οπότε, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία για τη δουλειά -είχα και το σπίτι-, δεν το σκέφθηκα καν. Η ζωή στο νησί έχει ποιότητα» έχει δηλώσει.

Η φιλία με τα top models

Βέβαια, φεύγοντας από την πρωτεύουσα δεν έκοψε όλες τις «γέφυρες». Εχει κρατήσει επαφή με λίγους και καλούς φίλους. Ανάμεσά τους, ο Τρύφωνας Σαμαράς, τον οποίον αγαπά πολύ, καθώς ήταν από εκείνους που την είχαν στηρίξει στην καριέρα της, η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Βίκυ Κουλιανού και η Ελενα Λιάφου, με τις οποίες όμως δεν βλέπεται συχνά λόγω απόστασης.

Οσο για την προσωπική ζωή της; Είναι ανέφελη, όπως η καθημερινότητά της στην Πάρο. Εχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νεκτάριου Μανιάτη, ενός γοητευτικού άνδρα, με τον οποίο το καλοκαίρι μένουν στην Πάρο, ενώ τον χειμώνα μετακομίζουν στην Πάτρα, απ' όπου κατάγεται εκείνος. Ο Νεκτάριος ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία και μάλιστα στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook μπορεί κανείς να θαυμάσει την εξαιρετική δουλειά που κάνει. Αν και οι δυο τους -που κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους ως ζευγάρι- δεν έχουν σκεφτεί τον γάμο, θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν παιδιά που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα