Ο Γκίμπσον για ένατη (;) φορά μπαμπάς

SHOWBIZΟ Γκίμπσον για ένατη (;) φορά μπαμπάςΤρίτη, Σεπτέμβριος 15, 2015 - 17:25

Ακόμη ένα μέλος στην ήδη εξαιρετικά «εκτεταμένη» οικογένειά του ετοιμάζεται να προσθέσει ο Μελ Γκίμπσον, ο οποίος φημολογείται ότι στα 59 του θα γίνει πατέρας για ένατη φορά. Ο χολιγουντιανός σταρ φέρεται ότι περιμένει παιδί από την κατά πολύ νεότερη σύντροφό του Ρόζαλιντ Ρος. Η 24χρονη αστέρας της ιππασίας και από τον Ιούλιο σεναριογράφος, που αυτήν την περίοδο

ζει μαζί με τον Γκίμπσον στο Σίδνεϊ για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του «Hacksaw Ridge», συμπεριφέρεται το τελευταίο διάστημα σαν έγκυος.

«Η Ρόζι έκοψε ξαφνικά το ποτό πριν από έναν μήνα. Και παρά το γεγονός ότι δεν παραδέχεται ότι είναι έγκυος, δεν το αρνείται κιόλας» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στο περιοδικό «New Idea», προσθέτοντας ότι η νεαρή γυναίκα ανέκαθεν έλεγε ότι ήθελε να αποκτήσει τρία ή τέσσερα παιδιά σε μικρή ηλικία.

Ο Μελ Γκίμπσον έχει αποκτήσει επτά παιδιά από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Ρόμπιν. Μετά το διαζύγιό τους το 2006 ύστερα από 26 χρόνια γάμου, εκείνος δημιούργησε δεσμό με τη Ρωσίδα πιανίστρια Οξάνα Γκριγκορίεβα, με την οποία απέκτησε μια κόρη το 2009, έναν χρόνο πριν από τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Μέχρι στιγμής το νέο ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση επί του θέματος. Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν τα media από τη μέρα που βρέθηκαν στην Αυστραλία. Ο Γκίμπσον βρέθηκε πρόσφατα στα πρωτοσέλιδα, επειδή φέρεται ότι έσπρωξε και έφτυσε γυναίκα φωτογράφο έξω από κινηματογράφο του Σίδνεϊ, ωστόσο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα