Η κόρη της Πόπης Μαλλιωτάκη στα βήματα της μαμάς της

SHOWBIZΗ κόρη της Πόπης Μαλλιωτάκη στα βήματα της μαμάς τηςΤρίτη, Σεπτέμβριος 15, 2015 - 16:45

Aλλο ένα... μήλο που έπεσε κάτω απ' τη μηλιά! Η κόρη της Πόπης Μαλλιωτάκη ετοιμάζεται να βγει στο τραγούδι και μάλιστα τραγουδώντας ντουέτο μαζί με τη μητέρα της. Πρόκειται για την 26χρονη Ράνια, η οποία είναι παιδί της τραγουδίστριας από τον πρώτο γάμο της και τόσον καιρό βρισκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από δική της επιλογή. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το κομμάτι που θα τραγουδήσουν μαμά και κόρη έχει γραφτεί και σύντομα θα μπουν στο

στούντιο.

«Ισως ξαφνιαστούν κάποιοι που η κόρη μου ακολουθεί τα βήματά μου και να νομίσουν ότι εγώ την παρότρυνα να βγει το τραγούδι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Από μικρό παιδί επιθυμούσε να γίνει τραγουδίστρια κι όταν το θέλει η ίδια, εγώ τι να της πω;» αναρωτιέται η Πόπη Μαλλιωτάκη και μας εξηγεί πως η κόρη της δεν είναι ουρανοκατέβατη στο τραγούδι. «Η Ράνια έχει σπουδάσει φωνητική σε ωδείο και κλασικό μπαλέτο.

Παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και τώρα αισθάνεται έτοιμη να ασχοληθεί με το τραγούδι. Εγώ ως μάνα της δεν έχω παρά να είμαι δίπλα της».
Πριν από λίγες μέρες η Πόπη Μαλλωτάκη κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι, με τίτλο «Επιτυχία», ενώ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του στη Θεσσαλονίκη, σε σκηνοθεσία Κώστα Μιναρετζή.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα