Ο Αδωνις υποδέχτηκε στο σπίτι την Ευγενία και τον νέο μπέμπη τους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Αδωνις υποδέχτηκε στο σπίτι την Ευγενία και τον νέο μπέμπη τουςΤρίτη, Ιούνιος 10, 2014 - 16:59

Μπορεί να έμεινε χωρίς υπουργείο μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης, όμως ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει άλλο λόγο -πιο τρυφερό- για να χαμογελάει. Χθες υποδέχτηκε στο σπίτι τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου

και τον δεύτερο γιο τους, αφού μαμά και μωρό πήραν εξιτήριο από το ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Η μαέστρος την περασμένη Παρασκευή έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι βάρους 3,4 κιλώνμε καισαρική μεγαλώνοντας την οικογένειά της κατά ένα μέλος. Αυτός είναι ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, αφού ο πρώτος είναι ο 7χρονος Περσέας. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν και τα παιδιά της Ευγενίας από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη, ο 17χρονος Αλέξανδρος και η 16χρονη Θεοδώρα, που υποδέχτηκαν με αγκαλιές το μωράκι.

Το ζευγάρι κράτησε χαμηλούς τόνους, γι' αυτό και δεν γνωστοποίησε ούτε την ημέρα και την ώρα εξόδου από το μαιευτήριο (άλλωστε υπήρχαν στη μέση και οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις). Πάντως ο πρώην υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους για τον ερχομό του δεύτερου γιου του, μέσω twitter.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γεωργιάδης jr θα πάρει κι εκείνος κάποιο αρχαιοελληνικό όνομα, καθώς και ένα δεύτερο από τους παππούδες ή τους θείους της οικογένειας.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα