Το ΣΔΟΕ είχε «δουλειά» στη συναυλία Ρουβά,ενώ έμεινε άπραγο στου Ρέμου

13:59 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο ΣΔΟΕ είχε «δουλειά» στη συναυλία Ρουβά,ενώ έμεινε άπραγο στου ΡέμουΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 13:57

Λαβράκι έπιασε το ειδικό κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων από την επίσκεψή του στο Rakkan της Μυκόνου, όπου έδωσε συναυλία ο Σάκης Ρουβάς την περασμένη Τετάρτη. Αντίθετα, οι ελεγκτές έφυγαν... απογοητευμένοι από το πάρτι του Αντώνη Ρέμου, την επόμενη ημέρα, στο Nammos!

Την ώρα που οι θαμώνες του μαγαζιού Rakkan στο Καλό Λειβάδι χόρευαν στους ρυθμούς του Ελληνα σταρ,

οι ελεγκτές έστηναν το δικό τους πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί 12 αποδείξεις. Για καθεμία από τις 11 ο λογαριασμός ήταν ως 500 ευρώ, ενώ για τη 12η ο λογαριασμός στάθηκε στο... ύψος των περιστάσεων και έφτασε τα... 12.000 ευρώ!

Μάλιστα, αν ακολουθηθούν όσα προβλέπει η νομοθεσία σε περίπτωση που ο αριθμός των αποδείξεων που δεν κόπηκαν είναι μεγαλύτερος από οκτώ και εφόσον η αρμόδια ΔΟΥ κάνει αντίστοιχη εισήγηση, αναμένεται το μπαρ να κατεβάσει ρολά για ένα διάστημα. Πάντως, μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο η επιχείρηση δύναται να υποβάλλει ένσταση.

Κλιμάκιο

Παρουσία ειδικού κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έδωσε τη συναυλία του και ο Αντώνης Ρέμος με τους Gipsy Kings την περασμένη Πέμπτη, στο Nammos της Μυκόνου. Εκεί, πάντως, οι επτά ελεγκτές που βρέθηκαν στον τόπο της συναυλίας δεν εντόπισαν παραβάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισπράξεις από τη συναυλία έφτασαν περίπου το 1.000.000 ευρώ, ενώ σχεδόν 190.000 ευρώ ήταν ο ΦΠΑ που πρέπει θα αποδοθεί. Οι παλιές περιπέτειες των ιδιοκτητών του Nammos με τις φορολογικές Αρχές, που τους κόστισαν περίπου 3.000.000 ευρώ, φαίνεται ότι έγιναν μάθημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα