Με παπά και με κουμπάρο θα παντρευτεί τον Μπιούτιφουλ!

TV GOSSIPΜε παπά και με κουμπάρο θα παντρευτεί τον Μπιούτιφουλ!Δευτέρα, Απρίλιος 14, 2014 - 12:15

Θα τον πάρει τον Μπιούτιφουλ η Αλίκη με παπά και με κουμπάρο! Πριν από λίγες ημέρες γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Mega «Με τα παντελόνια κάτω», το οποίο έριξε αυλαία με έναν γάμο που τα είχε όλα. Γλέντι τρικούβερτο στο κάμπινγκ, με τη Φωτεινή Τσακίρη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη να πρωτοστατούν.


Happy end λοιπόν για το κωμικό σίριαλ του Βασίλη Θωμόπουλου,

που θα επιστρέψει στην οθόνη μας με νέα επεισόδια την Τρίτη 29 Απριλίου, στις 23.30, λόγω παύσης προβολής του τη Μεγάλη Εβδομάδα.


«Το γλέντι κράτησε μέχρι τα χαράματα και φυσικά ήταν καλεσμένοι όλοι οι γείτονες της Αλίκης και του Μπιούτιφουλ. Σε αυτό το σίριαλ έχω φορέσει τρεις φορές νυφικό. Το τρίτο ήταν και το γούρικο. Ως ηθοποιοί είχαμε και τη συγκίνησή μας, καθώς αυτό το επεισόδιο ήταν και το αποχαιρετιστήριο πάρτι μας, γι' αυτό ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Το αγάπησα πολύ αυτό το ζευγάρι.


Ο γάμος όλο ήταν να γίνει και δεν πραγματοποιούταν. Κι αυτό γιατί μία με πολιορκούσε το ερωτικό παρελθόν μου, μία ο Μπιούτιφουλ -άθελά του- μου προκάλεσε έντονη ζήλια (όταν έγινε το ερωτικό άλλοθι μιας μικρούλας). Πάντως όλα αυτά μας έφερναν πίσω. Αλλά αυτοί οι δύο είχαν κάτι μαγικό.


Ούτε τα παιδιά τους -και οι δυο τους ήταν χωρισμένοι-, ούτε όλος ο κόσμος, ακόμη και η θεία, δεν μπόρεσαν να τους χωρίσουν. Τα εμπόδια και οι δύσκολες στιγμές τούς ατσαλώσανε. Από τις δοκιμασίες και την πίεση σμιλεύτηκε το μέταλλο της αγάπης τους» λέει η Φωτεινή Τσακίρη στην «Espresso».


Για την ηθοποιό, ο Μπιούτιφουλ είναι ο ακέραιος άνδρας, του οποίου ο λόγος είναι συμβόλαιο. «Είναι αγνός, αγάπησε την κόρη της Αλίκης σαν να είναι δική του, υπερασπίζεται την οικογένειά του. Είναι ένας άνδρας που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες». Το φινάλε της σειράς σηματοδοτεί και διακοπές για τη Φωτεινή. «Δεν ξέρω αν θα είναι σε κάμπινγκ. Μία φορά έκανα στη ζωή μου, στον Βόλο, έκανε κρύο και ήταν ατυχές. Ελπίζω να ανέβουν τα παντελόνια πάνω για όλους τους Ελληνες και να μη χρειαστεί να τη... βγάλουμε σε σκηνές» λέει η συμπαθής ηθοποιός.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα