Ο Notis «ξαναχτύπησε»

SHOWBIZΟ Notis «ξαναχτύπησε»Δευτέρα, Απρίλιος 14, 2014 - 11:45

Πάνω που είχαν ξεχαστεί οι δηλώσεις του περί Χρυσής Αυγής, καθώς και η άδοξη λήξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή, ο Νότης Σφακιανάκης επανέρχεται στο θέμα. Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Derti. Αναφέρθηκε (ξανά) στις θέσεις του σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή.


«Η

Χρυσή Αυγή είναι αυτή που είναι, καλώς ή κακώς, γιατί διαμορφώθηκε από αυτούς που κυβερνούν. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα είχε ανάγκη ο λαός από καμία Χρυσή Αυγή. Αισθάνομαι ότι είναι το αποκούμπι τους. Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς. Μπροστά στους φασίστες που κυβερνούν».


Ο λαϊκός τραγουδιστής δεν ξέχασε στις δηλώσεις του και την αποχώρηση της Βανδή από το σχήμα που θα ξεκινούσε στις 7 του περασμένου Δεκεμβρίου (σύμφωνα με ανακοίνωσή της, δεν συμφωνούσε με τις δηλώσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής τις οποίες είχε κάνει ο συνεργάτης της).


«Καμία Δέσποινα Βανδή δεν θα ζητήσει να μάθει τα φρονήματά μου για να συνεργαστούμε. Αλλοι λόγοι την έκαναν να φύγει, αλλά ας το αφήσουμε αυτό τώρα.


Τη Δέσποινα την είχα μαζί μου από το καλοκαίρι του 1997 στη Θεσσαλονίκη. Μαζί μου είχε βγάλει τον πρώτο της δίσκο και όσο ήταν στο Rex μαζί μου, ο δίσκος της έγινε πλατινένιος. Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της. Αλλά στο Rex και στην Πύλη Αξιού έσπαζαν οι πόρτες, δεν χωρούσε ο κόσμος. Τώρα που μιλούσαμε για τη νέα συνεργασία με αγκάλιαζε και με φιλούσε, γιατί νόμιζε ότι είμαι άλλος από αυτό που είμαι. Οταν έκανα αυτές τις δηλώσεις που και πάλι θα κάνω, γιατί δικαιώνομαι από τις συνθήκες, αποφάσισε ότι έπρεπε να αποχωρήσει» είπε ο Notis.

Keywords
Τυχαία Θέματα