Με νάρθηκα ο «Τσίλι»!

SHOWBIZΑπό γαμπρός... τραυματίας!Με νάρθηκα ο «Τσίλι»!Τρίτη, Σεπτέμβριος 29, 2015 - 13:23


Από γαμπρός... τραυματίας! Λίγες ώρες προτού επιστρέψει στην Αθήνα και στο πόστο του στο Star από τον μήνα του μέλιτος με την αγαπημένη του Ειρήνη Τζανιδάκη, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης υπέστη ατύχημα με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο ΚΑΤ.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στη Μονεμβασιά με τη σύζυγό του όταν γλίστρησε στο ολισθηρό πλακόστρωτο στην

είσοδο της μεσαιωνικής καστροπολιτείας και έπεσε την ώρα που μετέφερε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο. Για καλή του τύχη τού πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Κουράκος, που παραθέριζε και εκείνος εκεί, ενώ ο ίδιος τηλεφώνησε στους συναδέλφους του γιατρούς στο νοσοκομείο των Μολάων, ώστε να τους πει πώς να δέσουν το αριστερό πόδι του δημοσιογράφου, για να μπορέσει να ταξιδέψει.

Θα υποβληθεί σε μαγνητική

Φτάνοντας στην Αθήνα ο ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων του Star εισήχθη στο ΚΑΤ, όπου οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ρήξη πίσω χιαστού. Ωστόσο σήμερα θα υποβληθεί και σε μαγνητική, για να βεβαιωθούν οι γιατροί πως δεν υπάρχει άλλη βλάβη στο πόδι του. Οπως δείχνουν πάντως τα πράγματα, ο Τσίλι -ανακοίνωσε τα νέα μέσω facebook- δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο, ενώ ο ένας εκ των κουμπάρων του, ο επιχειρηματίας Γιώργος Μήτσου, του έχει πάει ήδη δώρο πατερίτσες!

Keywords
Τυχαία Θέματα