Η on air αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της, Μαρίνα

Τι θα της άρεσε πολύ για την κορούλα της που σήμερα γίνεται 6μηνών;

Πριν 6 μήνες, στις 29 Μαρτίου 2015, η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Μαρίνα.
Το όνομά της το σκεφτόταν καιρό καθώς ήθελε να της δώσει ένα ξεχωριστό και εύηχο όνομα που θα ταίριαζε και με το επίθετό της. Το «Μαρίνα Παντζοπούλου» δεν είναι μόνο ότι της αρέσει σαν όνομα αλλά ήταν και από τα ονόματα που ολόκληρο της ακουγόταν ωραία, συν ότι περιέχει και ένα από τα αγαπημένα

της γράμματα, το «ρο».

Ένα ακόμη όνομα που είχε κατά νου η Ελένη Μενεγάκη ήταν το «Ρωξάνη». Ένα βασιλικό όνομα, αφού έτσι έλεγαν την πρώτη γυναίκα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έτυχε έτσι να ονομάζεται τηλεθεάτρια από την οποία χθες δέχθηκε τηλεφώνημα. «Τι ωραίο όνομα!» αναφώνησε η παρουσιάστρια on air και αποκάλυψε ότι ήταν ένα όνομα που θα της άρεσε για τη μικρούλα της και το είχε σκεφτεί.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια με τον Ουρανό σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο της στον Κριό δεν είναι μια γυναίκα που ακολουθεί «συνταγές» και κανόνες αλλά που τόσο στην καριέρα, όσο στη ζωή της φτιάχνει τους κανόνες μόνη της. Κάπως έτσι και στα τέσσερα παιδιά δεν ακολούθησε τη συνήθεια να δώσει ονόματα των παππούδων και των γιαγιάδων τους αλλά έκανε μια... ξεχωριστή επιλογή.

Συγχρόνως, ως Σκορπιός που ερευνά οτιδήποτε ως βάθος, προτίμησε το «Μαρίνα Παντζοπούλου» μετά από πολλή περίσκεψη και η όποια αναμφισβήτητα τη δικαιώνει.
Και αυτό γιατί ωραίο θα ήταν το «Ρωξάνη Παντζοπούλου» αλλά το «Μαρίνα Παντζοπούλου» συγκεντρώνει ένα ακόμη ατού, έχει τα αρχικά του μπαμπά της, Μ. Π (Ματέο Παντζόπουλο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα