Λιποθυμίες για ένα κοτόπουλο

11:48 2/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΛιποθυμίες για ένα κοτόπουλοΠέμπτη, Ιούνιος 2, 2016 - 11:47

Πρώτες βοήθειες σε απόρους κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων στο περίπτερο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Εικόνες ντροπής που προκαλούν θλίψη εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της διανομής τροφίμων για απόρους, όπου δημιουργήθηκαν ατελείωτες ουρές, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση και να προκληθούν ακόμη

και λιποθυμίες!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Στις εγκαταστάσεις κλήθηκε ασθενοφόρο και οι διασώστες χρειάστηκε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε δύο ηλικιωμένους που έχασαν τις αισθήσεις τους και να τους μεταφέρουν στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Αιτία της καθυστέρησης στη διανομή, η οποία προκάλεσε ασφυκτικές συνθήκες, ήταν η βλάβη σε ένα από τα φορτηγά που μετέφεραν τα τρόφιμα στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Εκθεσης.



Εκατοντάδες άποροι συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο όπου θα γινόταν η τρίτη διανομή τροφίμων και φρούτων στους δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή θα ξεκινούσε στις 9 το πρωί, όμως οι υπεύθυνοι του Δήμου Θεσσαλονίκης ενημέρωσαν τους 9.196 ωφελουμένους ότι θα καθυστερούσε, λόγω βλάβης στο φορτηγό ψυγείο που μετέφερε τα τυροκομικά προϊόντα!



Πράγματι, λίγη ώρα μετά άρχισε η διανομή, όμως ο κόσμος που περίμενε έξω από το περίπτερο είχε ήδη εκνευριστεί και επικράτησε πανικός. Οι υπεύθυνοι δεν μπορούσαν να ελέγξουν την κατάσταση και στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τελικά οι δικαιούχοι παρέλαβαν τις σακούλες που περιείχαν ελαιόλαδο, τυρί, γάλα, κοτόπουλο, φρούτα και άλλα είδη διατροφής και καθαριότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα