Αναψε φωτιές πάλι ο Μιραλάς

17:56 1/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΑναψε φωτιές πάλι ο ΜιραλάςΤετάρτη, Ιούνιος 1, 2016 - 17:55

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης

Η έλευση του Κέβιν Μιραλάς στη χώρα μας φούντωσε τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται (εκ νέου) στο στόχαστρο των πρωταθλητών. Ο λόγος της επίσκεψης του Βέλγου «δαίμονα» στην Αθηνα είναι οι διακοπές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει

επαφή με τους διοικούντες του πειραϊκού συλλόγου.

Αλλωστε, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά. «Λατρεύω αυτό το μέρος (την Αθήνα)» ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία (στο μέρος όπου μένει) που ανέβασε στα social media. Πάντως, πριν από λίγες εβδομάδες άνθρωποι των Πειραιωτών διέψευδαν κατηγορηματικά ότι ασχολούνται με την περίπτωση του 28χρονου παίκτη της Εβερτον.

Οπως και να 'χει, οι «ερυθρόλευκοι», λόγω της συμμετοχής τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να έχουν υλοποιήσει μέχρι την έναρξη του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας τους (21/6-1/7) μεγάλο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού τους. Στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας και όχι στο Ζέεφελντ θα «χτιστεί» η νέα ομάδα του Πειραιά.

Στο μεταξύ, για την περιπέτεια που έζησε ο Αλαν Πουλίδο μίλησε στο Μεξικό ο αδερφός του ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών, Αρμάντο. «Ζητούσαν 10.000.000 πέσος (περίπου 500.000 ευρώ) ως λύτρα. Σε διαφορετική περίπτωση, απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν. Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις. Το μόνο που μετράει αυτή τη στιγμή είναι πως ο αδερφός μου είναι καλά».

Ωστόσο, οι Anonymous του Μεξικού υποστηρίζουν ότι «ο Πουλίδο δεν απήχθη ποτέ και, πολύ περισσότερο, δεν διασώθηκε από τις Αρχές της χώρας. Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο μοντάζ με σκοπό να εξαπατηθεί ο λαός της χώρας». Ο απαγωγέας που συνελήφθη, πάντως, έχει σοβαρά τραύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα