Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

07:30 2/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΠέμπτη 2 Ιουνίου 2016Πέμπτη, Ιούνιος 2, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και κάντε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελός σας, καθώς οι συμβιβαστικές λύσεις και ρυθμίσεις σε διαφορές που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας δεν σας ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς. Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, με απρόσμενες συνέπειες. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα προσέχοντας

πού υπογράφετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες κι αν δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν. Συγκεντρωθείτε στα καθημερινά προβλήματα, ώστε με διπλωματία και κοινωνικότητα να βρείτε λύσεις και να προχωρήσετε μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τάση σας να κυριαρχήσετε σε κάθε είδους θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση για να διασκεδάστε με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο κάποιων γεγονότων που σας έχουν δυσαρεστήσει. Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας δεν πρέπει να φυλακίζετε τα συναισθήματά σας. Μην αναλάβετε άλλα ρίσκα σε εργασιακά θέματα, γιατί θα σπάσουν τα νεύρα σας και θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΖΥΓΟΣ: Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματά σας και τις προθέσεις σας. Οταν δεν ζητάνε τη βοήθειά σας, δεν χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα που θα σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η άρνησή σας να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που προκύπτουν στη ζωή σας μπορεί να έχει οδυνηρά αποτελέσματα για εσάς. Οι πεισματικές ενέργειες προκαλούν ένα εσωτερικό χάος που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με πρακτικούς τρόπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε τόσο και να καταρρακώνετε την ψυχολογική σας διάθεση, αφού τα προβλήματα εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεραστούν. Αυτό που απαιτείται από μέρους σας είναι να δείξετε ψυχραιμία, υπομονή και προσήλωση στους σκοπούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε κακές σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο θα επιτρέψει στον φόβο να πάρει έκταση μέσα σας, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την υγεία σας. Γυμναστείτε, φρεσκαριστείτε, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα ασκήσετε έντονη γοητεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε ελεύθερα τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εμφάνισή σας και γοητεύστε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας. Λειτουργήστε δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας αποτελούν προκλήσεις για αλλαγή πορείας στη ζωή σας. Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον και προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα