ΕΘΝΙΚΗ: «Πέταξε» για τα φιλικά με τα καγκουρό

17:49 1/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΘΝΙΚΗ: «Πέταξε» για τα φιλικά με τα καγκουρόΤετάρτη, Ιούνιος 1, 2016 - 17:48

Για την άλλη άκρη του Ατλαντικού πέταξε χθες η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, εν όψει των δύο φιλικών με την Αυστραλία σε Σίδνεϊ (4/6) και Μελβούρνη (7/6).

Την αποστολή στη χώρα των καγκουρό αναμένεται να υποδεχτεί ο βοηθός του Μίκαελ Σκίμπε, Κώστας Τσάνας, ο οποίος ταξίδεψε εκεί νωρίτερα για να... προετοιμάσει το έδαφος.

Στο ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή μπήκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μαζί με τον πρόεδρο

της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, Αργύρη Βούλγαρη, άλλα έξι μέλη του Δ.Σ. και τους Γιάννη Γκούμα και Αντώνη Νικοπολίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «εκλεκτοί» που επέλεξε ο Γερμανός τεχνικός είναι οι Καρνέζης, Καπίνο, Τοροσίδης, Μπουκουβάλας, Μόρας, Οικονόμου, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Χριστοδουλόπουλος, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Γιαννιώτας, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Θανάσης Παπάζογλου αλλά και οι Τζαβέλλας, Τζιόλης και Μάνταλος, Αραβίδης και Μπακασέτας, που θα αναχωρήσουν σήμερα για την Αυστραλία λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχαν με τις ομάδες τους για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Σημειώνεται ότι ο Σιόβας «κόπηκε» από την αποστολή επειδή θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του Κώστα Μανωλά, αλλά και ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας και έτσι παρέμεινε στο Βέλγιο μαζί με τη σύζυγό του για να χαρεί το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα