Λατίνος εραστής μόλις 26 ετών (!) για την Εύη Αδάμ

SHOWBIZΛατίνος εραστής μόλις 26 ετών (!) για την Εύη ΑδάμΠαρασκευή, Ιανουάριος 30, 2015 - 15:50

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, λέει η παροιμία που φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην Εύη Αδάμ. Μάλιστα στην περίπτωση του γνωστού μοντέλου και παρουσιάστριας πρόκειται μάλλον για... amore, αφού ήρθε από τη γειτονική Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του Λάμπη Λιβιεράτου γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή ξεκινώντας καινούργια σχέση με έναν Ιταλό ονόματι Λουίτζι Μπουονινκόντρι, ο

οποίος είναι μόλις 26 ετών και είναι μόνιμος στρατιωτικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι στη Μύκονο και κράτησαν επαφή.

Οπως έγινε γνωστό, τον περασμένο Δεκέμβριο η όμορφη Ελληνίδα ταξίδεψε στο γειτονικό κράτος για να περάσει μερικές μέρες μαζί με τον καλογυμνασμένο Ιταλό που της έχει κλέψει την καρδιά. Από το συγκεκριμένο ταξίδι είναι και οι φωτογραφίες τους που ανάρτησε εκείνος στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, όπου υπάρχουν επίσης εικόνες από το ταξίδι του στη Μύκονο πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά και από τη δουλειά του στις ειδικές δυνάμεις, καθώς εμφανίζεται να πραγματοποιεί πτώση από στρατιωτικό αεροσκάφος.

Η Εύη, η οποία ως γνωστόν αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της ζητήματα, ακολούθησε την ίδια τακτική και τούτη τη φορά. Συγκεκριμένα, χθες το πρωί παρευρέθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» στον Αlpha και αντέδρασε με χαμόγελο στην παρατήρηση της παρουσιάστριας ότι φαίνεται πολύ καλά. Οταν ρωτήθηκε στη συνέχεια αν αυτό οφείλεται στον έρωτα, η Εύη απάντησε, πάντα με το ίδιο χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, ότι μπορεί να είναι ερωτευμένη, αλλά μπορεί και όχι.

Το σίγουρο είναι πως η Αδάμ δεν είναι η μοναδική διάσημη Ελληνίδα που τολμά να κάνει δεσμό με έναν άντρα αρκετά νεότερό της. Πρώτη έσπασε αυτό το... ταμπού πριν από μερικά χρόνια η Ελλη Κοκκίνου πλέκοντας το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Μπόγρη. Μάλιστα, παρά την απόσταση που τους χωρίζει τελευταία, αφού ο Μπόγρης αγωνίζεται σε ομάδα της Ισπανίας, το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι ερωτευμένο. Ποιος είπε, λοιπόν, ότι τα ειδύλλια με διαφορά ηλικίας δεν πετυχαίνουν;

Keywords
Τυχαία Θέματα