Πρόγραμμα αυστηρής δίαιτας από την Αμάλ για τον Τζορτζ Κλούνεϊ

SHOWBIZΠρόγραμμα αυστηρής δίαιτας από την Αμάλ για τον Τζορτζ ΚλούνεϊΠέμπτη, Ιανουάριος 29, 2015 - 18:56

Σε αυστηρή δίαιτα έχει βάλει τον Τζορτζ Κλούνεϊ η σύζυγός του Αμάλ προκειμένου να δείχνει fit και sexy στο κόκκινο χαλί της απονομής των Οσκαρ. Ο 53χρονος ηθοποιός έχει λιγότερο από ένα μήνα στη διάθεσή του για να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά που πήρε από την ημέρα του γάμου τους, τον Σεπτέμβριο του 2014, μέχρι σήμερα, τα οποία, σύμφωνα με άτομα του

περιβάλλοντός του, ξεπερνούν τα έξι.
Η Αμάλ Κλούνεϊ, η οποία φημίζεται για την καλλίγραμμη σιλουέτα της, συνέταξε προσωπικά το πλάνο υγιεινής διατροφής του συζύγου της.

«Η Αμάλ μού είπε ότι το νέο διατροφικό πλάνο του Τζορτζ βασίζεται σε πέντε κανόνες που θα τον βοηθήσουν να ξαναβρεί τη φόρμα του το συντομότερο δυνατό» αποκάλυψε στην «Daily Star on Sunday» φίλος του Κλούνεϊ. Οι κανόνες αυτοί απαγορεύουν -μεταξύ άλλων- την κατανάλωση αλκοόλ, τα πολύ λιπαρά κρέατα και περιορίζουν σημαντικά την κατανάλωση γαλακτοκομικών, κάτι που αναμένεται να ζορίσει τον 53χρονο σταρ, εξαιτίας της αγάπης που τρέφει για τα tacos.

«Ο Τζορτζ είναι αρκετά πειθαρχημένος, όμως παρά το γεγονός ότι το διατροφικό πρόγραμμα της Αμάλ φαίνεται σχετικά απλό, εκείνος αναμένεται να δυσκολευτεί, αφού λατρεύει το μεξικάνικο φαγητό και τρώει πολλές φορές την εβδομάδα junk food, όταν βρίσκεται στο Λος Αντζελες» προσθέτουν άτομα του περιβάλλοντός του.

Για καλή της τύχη η Αμάλ Κλούνεϊ έχει βρει συμμάχους τον Ράντι Γκέρμπερ και τη Σίντι Κρόφορντ σε αυτή της την προσπάθεια. Οι στενοί φίλοι του Κλούνεϊ τής υποσχέθηκαν ότι θα τον βοηθήσουν να μην παρασύρεται, ώστε να ξαναβρεί τη φόρμα του πριν από τις 22 Φεβρουαρίου.


Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα