«Ιπτάμενα» τετράποδα και ερωτικά ραντεβού με άβαταρ

16:10 6/4/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Ιπτάμενα» τετράποδα και ερωτικά ραντεβού με άβαταρ Τετάρτη, Απρίλιος 6, 2016 - 16:10

Η επιβίωση στην έρημο με τη βοήθεια μόνο ενός έξυπνου κινητού, ερωτικά ραντεβού με άβαταρ, ένας ιπτάμενος σκύλος κι ένας νεκρός που τραγουδάει είναι μερικά από τα ιντριγκαδόρικα τηλεοπτικά concepts απ' όλες τις γωνιές του πλανήτη, όπως παρουσιάστηκαν στο MIPTV, το εαρινό «παζάρι» τηλεοπτικών παραγωγών που πραγματοποιείται στις Κάννες.

Στο «Stupid man, smartphone», εκπομπή περιπέτειας του BBC, ο κωμικός Ράσελ Κέιν ταξιδεύει στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου με το στοίχημα να επιβιώσει στην άγρια φύση μόνο χάρη στο κινητό του. Στο ισπανικό «Date my avatar» τρεις υποψήφιοι κορτάρουν την ίδια νεαρή γυναίκα, η οποία θα βγει ραντεβού μόνο με το άβατάρ τους, για να αποφασίσει ποιον τελικά θα συναντήσει διά ζώσης. Στον τομέα των τηλεοπτικών διαγωνισμών τραγουδιού η καινοτομία έρχεται από τη Νορβηγία και λέγεται «The Stream».

Η επιλογή υποψηφίου γίνεται από τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς στη σκηνή θα ανέβουν οι 100 τραγουδιστές με τις περισσότερες θεάσεις. Δύο εκπομπές τολμούν να ασχοληθούν με τον θάνατο. Στο ολλανδικό «With love from above» ένας νεαρός άνδρας που πέθανε από καρκίνο αφήνει μηνύματα που παραδίδονται μετά θάνατον στους οικείους του, ενώ στο ιαπωνικό «Resurrection Makeover» ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μακαρίτες δίνοντας έτσι, για παράδειγμα, σε χήρα την ευκαιρία να ξανατραγουδήσει καραόκε με τον νεκρό σύζυγό της. Τέλος, στη βρετανική εκπομπή «Dogs might fly» 12 σκύλοι διάσωσης περνούν από δοκιμασίες και φτάνουν να πιλοτάρουν ακόμα και αεροπλάνο!

Keywords
Τυχαία Θέματα