Η sexy στρατιωτικός που φόρεσε στέμμα ομορφιάς

17:54 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ sexy στρατιωτικός που φόρεσε στέμμα ομορφιάςΤρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 17:53

Η νέα Miss USA έβγαλε έστω για λίγο το στρατιωτικό πηλήκιο κι έβαλε το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας των ΗΠΑ, το οποίο κέρδισε με το σπαθί της!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η Ντεσάουνα Μπάρμπερ, εκτός από ομορφιά και μυαλό, υπηρετεί τη μαμά πατρίδα από τη θέση της διοικήτριας της 988ης διμοιρίας Ναύκληρου του Μέριλαν, ενώ παράλληλα εργάζεται και ως αναλύτρια IT στο αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου στην Ουάσινγκτον.

Η 26χρονη καλλονή, η οποία προέρχεται από περιβάλλον στρατιωτικών -και οι γονείς της αλλά και τα δύο αδέλφια της έχουν υπηρετήσει στον στρατό-, κατάφερε να κερδίσει την ψήφο της κριτικής επιτροπής με τη δυναμική απάντηση που έδωσε στην ενότητα των ερωτήσεων. Οταν οι κριτές ρώτησαν την άποψή της για τις γυναίκες στα πεδία μάχης, η Μπάρμπερ απάντησε ότι το φύλο δεν περιορίζει τις Αμερικανίδες, καθώς οι γυναίκες είναι εξίσου δυνατές με τους άντρες. «Ως διοικήτρια της μονάδας μου, είμαι δυναμική, είμαι αφοσιωμένη. Το φύλο δεν θέτει εμπόδια στις ΗΠΑ» πρόσθεσε. Ωστόσο, όταν ακούστηκε το όνομά της από τα χείλη του παρουσιαστή μετά την εμφάνιση των Backstreet Boys στη σκηνή, άφησε για λίγο τον δυναμισμό της στην άκρη και επέτρεψε στο συναίσθημα να την κατακλύσει, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Μις Χαβάη Τσέλσι Χάρντιν και στην τρίτη η Μις Τζόρτζια Ιμάνι Τζόβαν Ντέιβις.

Η Μπάρμπερ, η οποία έγινε η πρώτη αξιωματικός που κερδίζει τον τίτλο, θα αναγκαστεί να πάρει άδεια από τα στρατιωτικά καθήκοντά της για να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη στέψη της και περιλαμβάνουν ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και τη συμμετοχή στον διαγωνισμό Miss Universe.

Η Ελενα ΛαΚουάτρα το «έριξε» στις πάστες

Κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά όχι και τη διάκριση η Ελενα ΛαΚουάτρα. Η ελληνικής καταγωγής (από την πλευρά της μητέρας της) Μις Πενσιλβανία 2016 απέσπασε θετικά σχόλια στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss USA, το βράδυ της Κυριακής, στο Λας Βέγκας, αλλά έμεινε εκτός της τελικής δεκαπεντάδας. Η ίδια απογοητεύτηκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Απεναντίας επέλεξε έναν παράδοξο τρόπο για να το ανακοινώσει: Διοχέτευσε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο λέει ότι δεν τα κατάφερε, τρώγοντας παράλληλα μια λαχταριστή πάστα (φωτό). Φαίνεται, μάλιστα, να το απολαμβάνει ιδιαίτερα, αφού το τελευταίο διάστημα πρέπει να είχε πέσει... πείνα. Να θυμίσουμε ότι η Eλενα έχασε την ακοή της όταν ήταν μικρή, επειδή προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, και φοράει κοχλιακό εμφύτευμα στο αυτί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα