Η βίαιη Χίλαρι είχε μαυρίσει το μάτι του Μπιλ Κλίντον!

17:32 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ βίαιη Χίλαρι είχε μαυρίσει το μάτι του Μπιλ Κλίντον!Τρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 17:31

O φόβος και ο τρόμος των υπαλλήλων του Λευκού Οίκου ήταν ως πρώτη κυρία η Χίλαρι Κλίντον, τα ξεσπάσματα της οποίας ήταν εκρηκτικά και κάποιες φορές έφταναν και στην άσκηση σωματικής βίας.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Γκάρι Μπάιρν, πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών που φυλούσε σκοπιά έξω από το οβάλ γραφείο επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον. Στο βιβλίο του με τίτλο «Crisis of character: Α White

House secret service officer discloses his firsthand experience with Hillary, Bill and how they operate» γράφει ότι η Χίλαρι ήταν «σπασμωδική στις αντιδράσεις της, ανεξέλεγκτη και κατά καιρούς βίαια».

Ούρλιαζε

«Ο,τι είδα τη δεκαετία του '90 μού προκάλεσε ναυτία» γράφει χαρακτηριστικά στον πρόλογο του βιβλίου του και αποκαλύπτει ότι εκείνη είχε επανειλημμένα εκτοξεύσει ύβρεις, ουρλιάζοντας στον σύζυγό της, στους άνδρες ασφαλείας αλλά και στο υπόλοιπο προσωπικό του Λευκού Οίκου, σε σημείο που οι πράκτορες είχαν συζητήσει την πιθανότητα να χρειαστεί να παρέμβουν, για να προστατεύσουν τον πρόεδρο από τις σωματικές επιθέσεις της. Μάλιστα, μια φορά τού μαύρισε το μάτι.

Και σαν να μην έφτανε το πλήγμα από αυτές τις αποκαλύψεις στο πρεστίζ της υποψηφιότητας της Χίλαρι για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ήρθε και η σύλληψη του ετεροθαλούς αδερφού του Κλίντον. Ο 59χρονος Ρότζερ συνελήφθη την Κυριακή ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για την άρνησή του να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα