Η Ρωσίδα σύντροφος του λέκτορα του ΑΠΘ ξεσπά για το διπλό φονικό με δηλητήριο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Πιστεύω ότι θα βγει από τη φυλακή! Δεν έκανε τίποτα. Και ο ίδιος είχε δηλητηριαστεί»Η Ρωσίδα σύντροφος του λέκτορα του ΑΠΘ ξεσπά για το διπλό φονικό με δηλητήριο!Τρίτη, Ιανουάριος 31, 2017 - 14:41

Στο πλευρό του συντρόφου της, λέκτορα του ΑΠΘ, ο οποίος κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία της 34χρονης συζύγου του και της 86χρονης γιαγιάς της με αρσενικό το 2013 και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, στέκεται η νεαρή Ρωσίδα σύντροφός του.

«Πιστεύω ότι θα βγει από τη φυλακή! Δεν έκανε τίποτα. Και ο ίδιος είχε δηλητηριαστεί» ξεσπά η Ρωσίδα, η οποία είχε ως επιβλέποντα καθηγητή στην πτυχιακή εργασία της τον 45χρονο κατηγορούμενο, με τον οποίο στη συνέχεια απέκτησε ένα παιδί (16 μηνών σήμερα).

«Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Η προφυλάκισή του είναι ένα σοκ. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του στη δικογραφία. Πιστεύω ότι σύντομα θα αφεθεί ελεύθερος» λέει η Ρωσίδα μετά την απόφαση για προφυλάκιση του 45χρονου.

Σκευωρία

Η ίδια κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του, καθώς -όπως υποστηρίζει- δεν άφηνε τους παππούδες να δουν το εγγόνι τους μετά τον θάνατο της μητέρας του και συζύγου του 45χρονου.
Αλλωστε, η οικογένεια των θυμάτων προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να βλέπουν το κοριτσάκι που είχε αποκτήσει ο πανεπιστημιακός με την 34χρονη, την οποία κατηγορείται ότι σκότωσε.

Στην κατάθεσή της το 2014 η Ρωσίδα μίλησε για τη σχέση της με τον λέκτορα και τις ερωτικές επαφές τους το διάστημα που η γυναίκα του βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου και πάλευε για τη ζωή της στο νοσοκομείο. Πάντως, όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της συζύγου του πανεπιστημιακού η σχέση τους έγινε πιο σοβαρή και άρχισαν να μιλούν πολλές φορές στο τηλέφωνο και να βρίσκονται πολύ συχνά.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι ο ίδιος την προσέγγισε ερωτικά, χωρίς ωστόσο να της υποσχεθεί κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση σχετικά με τη φοίτησή της στο πανεπιστήμιο, την πτυχιακή ή το μετέπειτα διδακτορικό:

«Διατηρώ δεσμό μαζί του από τον Ιούλιο του 2012. Συνήθως βρισκόμασταν και συνευρισκόμασταν ερωτικά στο γραφείο του, στο Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, που για ευνόητους λόγους κλείδωνε, ή σε τροχόσπιτο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας που ανήκε στον ίδιο ή στην οικογένειά του, ή και κάποιες φορές στην Καβάλα, στο πλαίσιο της εργασίας μου».

Ερωτηθείσα για τη δηλητηρίαση των γυναικών είπε: «Τον κατηγορούν ότι σκότωσε με αρσενικό τις δύο γυναίκες. Μα και ο ίδιος επί έναν χρόνο έκανε θεραπεία, γιατί είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα».

Ο λέκτορας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή κρίθηκε προφυλακιστέος και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά συρροή, φέρεται ότι υποστηρίζει ότι ο θάνατος των δύο γυναικών δεν προήλθε από βίαιη, αλλά χρόνια δηλητηρίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα