Στα μπουζούκια χωρίς τους γονείς

SHOWBIZΣτα μπουζούκια χωρίς τους γονείςΤρίτη, Ιανουάριος 31, 2017 - 13:23

Η 16χρονη κόρη του Βοσκόπουλου και της Γκερέκου διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν Γαρμπή - Καλλή και έβγαζε όλο το βράδυ φωτογραφίες

Η Μαρία μεγάλωσε, ομόρφυνε και κάνει βραδινές εξόδους χωρίς τη μαμά και τον μπαμπά!

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου

πέρασε το προχθεσινό βράδυ της ακούγοντας τα τραγούδια της Καίτης Γαρμπή και της Στέλλας Καλλή στη μουσική σκηνή στο Γκάζι όπου εμφανίζονται.

Βέβαια, η 16χρονη δεν βρέθηκε εκεί χωρίς συνοδεία, αφού απόλαυσε το μουσικό πρόγραμμα παρέα με μια φίλη της, αλλά και τη μαμά και τη θεία εκείνης. Φορώντας τζιν παντελόνι καμπάνα, μαύρη μπλούζα και διακριτικά αξεσουάρ, η Μαρία σιγοτραγουδούσε και χόρευε, ενώ επιδόθηκε και στην... αγαπημένη της συνήθεια: να βγάζει φωτογραφίες και να τραβάει βίντεο, κάτι που συνηθίζει να κάνει και όταν παρακολουθεί τον διάσημο μπαμπά της επί σκηνής.

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της, κάτι που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος απλά κοιτώντας τα γαλαζοπράσινα μάτια της.

Χαμηλών τόνων

Μάλιστα, αυτή τη φορά την είδαμε και ελαφρά μακιγιαρισμένη, με τρόπο που τόνιζε ακόμη περισσότερο το φυσικό κάλλος της. Η «αδυναμία» του Τόλη είναι μια ευχάριστη κοπέλα που δεν σταματάει να χαμογελάει, ενώ η αντίδρασή της στον φωτογραφικό φακό είναι πάντα θετική και άνετη. Δεν κρύβεται, δεν... μουτρώνει, αλλά χαρίζει το καλύτερο χαμόγελό της στα κλικ των παπαράτσι.

Η Μαρία είναι χαμηλών τόνων, αλλά καταφέρνει και ξεχωρίζει με τον τρόπο της, ασχολείται με το τένις, και μάλιστα έχει στεφθεί πρωταθλήτρια σε διασυλλογικούς αγώνες. Τη βλέπουμε συχνά σε θεατρικές πρεμιέρες και καλλιτεχνικά events στο πλευρό της μητέρας της, ενώ δεν χάνει -για κανέναν λόγο- τις εμφανίσεις του πατέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα