Τους τρόμαξε ο Μπαντέρας

ΚΟΣΜΟΣΚαμπανάκι κινδύνου για τον Αντόνιο Τους τρόμαξε ο ΜπαντέραςΤρίτη, Ιανουάριος 31, 2017 - 14:12

Ο χολιγουντιανός σταρ ένιωσε πόνο στο στήθος την ώρα που έκανε γυμναστική και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Καμπανάκι κινδύνου για τον Αντόνιο Μπαντέρας αποτελεί «επεισόδιο» που έπαθε την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που έκανε γυμναστική στο σπίτι του, στο Σάρεϊ της Βρετανίας. Ο χολιγουντιανός σταρ

ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος, ενώ βρισκόταν περίπου στη μέση του προγράμματος ασκήσεων που ακολουθεί.

Οπως ήταν φυσικό, κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο St Peter's Hospital. Εκεί οι γιατροί εξέτασαν την κατάσταση του 56χρονου ηθοποιού και αφού τον κράτησαν για προληπτικούς λόγους, του επέτρεψαν να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου όμως ακολουθεί πιο ήπιους ρυθμούς.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun», ο Μπαντέρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα που του πρόσφερε και επιβεβαίωσε ότι υπέστη ένα «επεισόδιο», χωρίς ωστόσο να προβεί σε άλλες λεπτομέρειες. Αδιευκρίνιστο παραμένει επίσης αν την ώρα του συμβάντος ήταν μαζί του η Νικόλ Κέμπελ, με την οποία έχει δεσμό, ή αν το 37χρονο μοντέλο βρισκόταν σε κάποια ανειλημμένη υποχρέωση.

Τα ΜΜΕ

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να τερατολογήσουν σε ό,τι αφορά το «επεισόδιο», γράφοντας από ότι έπαθε έμφραγμα έως ότι υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική, αυτό που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ως «μπαλονάκι».

Φυσικά, τίποτε από αυτά δεν ισχύει και τρανή απόδειξη είναι ότι ο 56χρονος σταρ έφυγε από το νοσοκομείο μόλις λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του. Κανένας με έμφραγμα ή ασθενής που έχει υποβληθεί σε «μπαλονάκι» δεν φεύγει από το νοσοκομείο σε λιγότερο από 24 ώρες στη δεύτερη περίπτωση ή αρκετές ημέρες στην πρώτη. Στην αγγειοπλαστική υπάρχει κίνδυνος αιμορραγίας, ενώ στο έμφραγμα κίνδυνος θανάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα