Με σχεδιάστρια κοσμημάτων ο πρώην σύντροφος της Πιερίδη

SHOWBIZΜε σχεδιάστρια κοσμημάτων ο πρώην σύντροφος της ΠιερίδηΤρίτη, Ιανουάριος 31, 2017 - 13:47

Ενας έρωτας που γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά, υπό τους ήχους των τραγουδιών του Νότη Σφακιανάκη, αποκαλύφθηκε από τους παπαράτσι το βράδυ του Σαββάτου, με μουσικό... χαλί τις επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη.

Μπορεί η Μαριάντα Πιερίδη να παντρεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τον σεφ

Δημήτρη Κατριβέση, ωστόσο και ο πρώην σύντροφος της δημοφιλούς τραγουδίστριας Δημήτρης Καμενίδης φαίνεται ότι έχει κάνει μια καινούργια αρχή στην προσωπική ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος υπήρξε για 12 ολόκληρα χρόνια στο πλευρό της Μαριάντας, γνώρισε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς την 25χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων Εύα Χριστοπούλου στο νυχτερινό μαγαζί Teatro, όπου συμπράττουν φέτος καλλιτεχνικά ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βασίλης Καρράς.

Το φλερτ υπήρξε αμοιβαίο από την πρώτη στιγμή και το αίσθημα μεταξύ τους αναπτύχθηκε... κεραυνοβόλα!

Πρώτη επίσημη έξοδος

Ο φακός της «Espresso» εντόπισε τον Δημήτρη Καμενίδη και τη νέα, εντυπωσιακή αγαπημένη του στην πρώτη επίσημη κοσμική έξοδό τους το βράδυ του Σαββάτου, στο live stage όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.

Το ζευγάρι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρυφτεί από τα φλας. Απεναντίας, πόζαραν αγκαλιασμένοι, δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένοι είναι. Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καμενίδης διατήρησε καλές σχέσεις με την πρώην του Μαριάντα Πιερίδη μετά τον χωρισμό τους. Οσο για την τραγουδίστρια; Συνεχίζει το γαμήλιο ταξίδι της στην Ισπανία με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα