Η Ολγα fan του Φίλιππου Πλιάτσικα!

SHOWBIZΗ Ολγα fan του Φίλιππου Πλιάτσικα!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 15, 2014 - 15:10

Το πρωί στο υπουργείο Τουρισμού, το βράδυ στο Ηρώδειο. Η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και να βρεθεί στη σκιά της Ακρόπολης για να παρακολουθήσει τη συναυλία του

Φίλιππου Πλιάτσικα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας. Το περασμένο Σάββατο η κ. Κεφαλογιάννη, φορώντας ένα μάξι έξωμο φόρεμα με ρίγες-που συγκέντρωσε τα βλέμματα των παρευρισκομένων- αλλά και εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια, πέρασε την πύλη του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού λίγο πριν τις 21.00 και πήρε τη θέση της στα διαζώματα.
Στις διπλανές θέσεις ήταν η Τζένη Μπαλατσινού αλλά και η Αγάπη Πολίτη, οι οποίες βρέθηκαν επίσης στο ρωμαϊκό ωδείο για να ακούσουν τον δημοφιλή ερμηνευτή σε ένα πρόγραμμα που έφερε τον τίτλο «The other side of Greece». Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν όλες οι γνωστές επιτυχίες του Φίλιππου Πλιάτσικα, όπως «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», καθώς και κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του με τους θρυλικούς Πυξ-Λαξ. Μαζί του επί σκηνής βρέθηκε ο Μπάμπης Στόκας, η τραγουδίστρια των Nouvelle Vague, Liset Alea, αλλά και ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος συνέβαλε στη βραδιά κάνοντας απαγγελίες στίχων γνωστών Ελλήνων ποιητών. Χαρακτηριστικό είναι, δε, πως το πρόγραμμα «The other side of Greece» το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί στην Πράγα.
Να σημειωθεί, τέλος, πως μέρος των εσόδων της βραδιάς αυτής δόθηκαν για τους σκοπούς της οργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα