Αστυφύλακας χτύπησε μηχανή και έγινε καπνός

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑστυφύλακας χτύπησε μηχανή και έγινε καπνόςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 15, 2014 - 14:50

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας 24χρονος αστυφύλακας ο οποίος ενώ οδηγούσε επί την επήρεια αλκοόλ, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Το απίστευτο περιστατικό, που προκαλεί σοκ, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη ΓΑΔΑ.

Ο 24χρονος, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο και κινούμενος στη λεωφόρο Αλεξάνδρας συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που είχε την ίδια κατεύθυνση. Ομως δεν παρέμεινε στον τόπο του ατυχήματος, αλλά τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τραυματισμένο τον οδηγό της μηχανής. Λίγη όμως ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και ακινητοποιήθηκε. Μάλιστα, σε έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Για την υπόθεση έχει διαταχθεί η διενέργεια ΕΔΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα