«Ζωντανεύει» ξανά η άγρια δολοφονία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ζωντανεύει» ξανά η άγρια δολοφονίαΔευτέρα, Σεπτέμβριος 15, 2014 - 14:21

Μνήμες από τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, που είχε συγκλονίσει τον περασμένο Δεκέμβριο το πανελλήνιο, θα ξυπνήσουν στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Αιγίου, όπου αρχίζει η δίκη του 33χρονου Αλβανού που την κατακρεούργησε...

Στις 6 Οκτωβρίου ο Αλβανός Arti Janca θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα ξετυλίξει το κουβάρι της αιματοβαμμένης υπόθεσης. Ο δολοφόνος που την κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι μέσα στο σπίτι της, τον Δεκέμβριο του 2013, στα Μποζαΐτικα της Πάτρας

θα βρεθεί επιτέλους πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφο της άτυχης γυναίκας, τον δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Αν και ο δράστης ανακρινόμενος είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι τη σκότωσε επειδή δεν χώριζε από τον σύντροφό της για να είναι μαζί, τελικά αποδείχτηκε ότι η μοναδική επαφή που είχε μαζί της ήταν όταν πριν από δύο χρόνια η 43χρονη αποφάσισε να ανοίξει με τον Ανδρέα Βρη ένα κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Ρίου. Τότε ο δράστης προσελήφθη από εργολάβο για να κάνει τη σιδηροκατασκευή. Λίγο αργότερα η συνεργασία χάλασε και ο Αλβανός απολύθηκε από τον εργολάβο.

Λίγες μέρες πριν από το φονικό ο δράστης επέστρεψε στην Πάτρα και το βράδυ πριν από το στυγερό έγκλημα πήγε μαζί με έναν φίλο του για να διασκεδάσει σε ένα μαγαζί. Εκεί δούλευε ως σερβιτόρα η άτυχη 43χρονη και ο δράστης την είδε και την αναγνώρισε... Οταν της ζήτησε επιτακτικά να κεράσει τα επόμενα ποτά, η Ναταλία αρνήθηκε και τότε και οι δύο έφυγαν.

Τρεις μαχαιριές

Ομως ο 33χρονος έδιωξε τον φίλο του και έπειτα πήγε στο σπίτι όπου διέμενε η 43χρονη με τον δημοσιογράφο και τη μόλις 10 ετών κορούλα τους.

Οταν το πρωί είδε τον γνωστό δημοσιογράφο να φεύγει συνοδεύοντας την κόρη του προς το σχολείο, μπήκε από την πίσω πόρτα, βρήκε τη 43χρονη να κοιμάται και άρχισε να τη χτυπά με το μαχαίρι... Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα δέχτηκε τρεις μαχαιριές: μία στην πλάτη, μία στο στέρνο, ενώ η τρίτη της έκοψε την καρωτίδα.

Οι ισχυρισμοί του δράστη, που έπεσαν όμως στο κενό

«Γνώρισα τη Ναταλία πριν από 1,5 χρόνο. Την ερωτεύτηκα. Κάποια στιγμή συνάψαμε σχέση.. Τυφλωμένος από τον έρωτα που ένιωθα γι' αυτή της ζητούσα να χωρίσει. Εκείνη το υποσχόταν αλλά δεν το έκανε. Εφυγα στην πατρίδα μου να ξεχάσω. Ομως πήρα την απόφαση να έρθω πάλι στην Πάτρα, για να δοθεί μια λύση. Οταν της ζήτησα ξανά να χωρίσει με έδιωξε. Θόλωσε το μυαλό μου. Αρπαξα το μαχαίρι και τη χτύπησα» είχε πει ανακρινόμενος ο δολοφόνος. Σημαντικά στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί κατέρριψαν τους ισχυρισμούς του ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής. Οπως προέκυψε κατά την προανακριτική διαδικασία, ο δράστης είχε στήσει ολονύχτιο καρτέρι θανάτου με μαχαίρι που είχε αγοράσει ειδικά γι' αυτόν το λόγο στην άτυχη Ναταλία και μάλιστα οι αστυνομικοί επάνω στο όπλο του φόνου βρήκαν μέχρι και το καρτελάκι.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα