Ο Σαββόπουλος τραγουδάει για όλα τα παιδιά

SHOWBIZΟ Σαββόπουλος τραγουδάει για όλα τα παιδιάΔευτέρα, Σεπτέμβριος 15, 2014 - 14:48

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δίνει τη μοναδική φετινή συναυλία του για τους σκοπούς του Μαζί για το Παιδί, προκειμένου να βοηθήσει περισσότερα από 10.000 ανήλικα που το φιλανθρωπικό σωματείο «αγκαλιάζει» ετησίως με τις δράσεις του. Η καλλιτεχνική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο και τον σπουδαίο τραγουδοποιό θα συνοδεύει η Ορχήστρα των Κυκλάδων.

Να τονίσουμε ότι η εν λόγω

ορχήστρα (δημιουργήθηκε στα τέλη του 2010 από τον διακεκριμένο συνθέτη Νίκο Κυπουργό και έχει δώσει συναυλίες με λαμπρούς ερμηνευτές και δημιουργούς) απαρτίζεται από μεγάλη ομάδα μουσικών, οι οποίοι ζουν και εργάζονται όλοι στη Σύρο.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, θέλοντας να τιμήσει τους Συριανούς μουσικούς, επέλεξε για το πρόγραμμά του -εκτός, βέβαια, από τα αγαπημένα διαχρονικά κομμάτια του που έχουν αγαπηθεί από τρεις γενιές- και κάποια επιλεγμένα τραγούδια γραμμένα για τη θάλασσα, όπως είναι «Οι θαλασσινοί» του Γιώργου Ζαμπέτα, το «Βάρδα κι αράξαμε» του Βασίλη Τσιτσάνη, αλλά και από το δικό του ρεπερτόριο τα «Θαλασσογραφία», «Καλοκαίρι», «Μια θάλασσα μικρή» κι άλλα. Η ενορχήστρωση του προγράμματος είναι του Νίκου Kυπουργού και συμπράττουν ως σολίστ οι Ορέστης Πλακίδης (keyboards - programming), Γιώτης Κιουρτσόγλου (βαθύχορδο), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά).

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα