Η Μαντόνα και το «marketing» με τις δίδυμες

ΚΟΣΜΟΣ«Η σημερινή Ευλογία σας έρχεται από την Adidas»Η Μαντόνα και το «marketing» με τις δίδυμεςΠέμπτη, Φεβρουάριος 23, 2017 - 16:17

Με... τοποθέτηση προϊόντος έμοιαζε το σχόλιο της Μαντόνα, το οποίο συνόδευε τη νέα φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών από το Μαλάουι, τα οποία υιοθέτησε πρόσφατα.

«Η σημερινή Ευλογία σας έρχεται από την Adidas» έγραψε η 58χρονη ποπ

σταρ, καθώς στη φωτογραφία η Εσθερ και η Στέλα φορούσαν φόρμες της εταιρίας. Το σχόλιο «ξένισε» αρκετούς followers της, ωστόσο πολλοί επικεντρώθηκαν στη φωτογραφία, σχολιάζοντας ότι τα παιδιά φαίνονταν ευτυχισμένα.

Χαρακτήρισαν, δε, τις 4χρονες «μικρούς αγγέλους» και «αξιολάτρευτες». Τα μικρά κορίτσια φορούσαν το ίδιο σετ από μαύρες φόρμες, είχαν βάψει κόκκινα τα νύχια τους και είχαν περασμένη στο κεφάλι τους μια χρυσαφί κορδέλα, ενώ χαμογελούσαν ντροπαλά στον φωτογραφικό φακό. Θετική εντύπωση έκανε η μεταμόρφωσή τους σε σχέση με τη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Μαντόνα από το Μαλάουι, όταν περπατούσε κρατώντας τα, εμφανώς πιο ταλαιπωρημένα, από το χέρι σε χωματόδρομο. Πολλοί σχολίασαν ότι η τραγουδίστρια άλλαξε τη ζωή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα