Τζένα Τζέιμσον κατά μουσουλμάνων

ΚΟΣΜΟΣΤζένα Τζέιμσον κατά μουσουλμάνωνΠέμπτη, Φεβρουάριος 23, 2017 - 16:13

«Δεν ήταν τελικά τόσο κακή η Κου Κλουξ Κλαν» υποστηρίζει η πιο διάσημη πορνοστάρ του κόσμου Τζένα Τζέιμσον σε τιτιβίσματά της στο twitter.

Υποστηρίζοντας όσα ανέφερε ο «σεβαστός», όπως τον χαρακτηρίζει, Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την τρομοκρατία στη Σουηδία «περί εκκαθάρισης των συμμοριών μουσουλμάνων βιαστών», διευκρίνισε πως δεν μισεί τους μουσουλμάνους,

αλλά διαφωνεί κάθετα με ό,τι αυτοί αντιπροσωπεύουν, χωρίς να φοβάται να εκφράσει την άποψή της, ενώ, όπως είπε, δεν βλέπει πουθενά αντίστοιχες «συμμορίες χριστιανών βιαστών».

Η Τζέιμσον, η οποία ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό τον Νοέμβριο, προκειμένου να παντρευτεί τον Ισραηλινό κοσμηματοπώλη Λάιορ Μπιτόν και χρησιμοποιεί τη θρησκεία της για να υποστηρίξει τις αμφιλεγόμενες απόψεις της, λέει πως διαφωνεί με οποιαδήποτε ιδεολογία προστάζει βία, παραβιάζει τα δικαιώματα των γυναικών, σκοτώνει ομοφυλοφίλους, ακρωτηριάζει τα κορίτσια, δολοφονεί αποστάτες, δεν πιστεύει πως οι γυναίκες έχουν αξία και επιτρέπει την πολυγαμία. «Ακόμη και οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ποινικό αδίκημα, η πολυγαμία είναι ο κανόνας και οι γυναίκες θεωρούνται ζώα» λέει εμφανώς εκνευρισμένη. Οπως είναι φυσικό, οι απόψεις της προκάλεσαν αντιδράσεις, που εστίασαν κυρίως στην άποψή της για τη δράση της Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ). Στη μακρά συζήτησή της στο δημοφιλές δίκτυο σχετικά με τη «μουσουλμανική επιδημία βιασμών», η πρώην πορνοστάρ συνέκρινε τη ρατσιστική οργάνωση ΚΚΚ με τη θρησκεία, υπερασπιζόμενη τη δράση της, με το επιχείρημα ότι δεν ακολουθεί (η ΚΚΚ) μια θρησκεία που προστάζει την ανατίναξη των αλλοθρήσκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα