«Στην υγειά μας» με καρναβάλι

TV GOSSIPΟι καλεσμένοι του Σπ. Παπαδόπουλου στην εορταστική εκπομπή στον Alpha«Στην υγειά μας» με καρναβάλιΠέμπτη, Φεβρουάριος 23, 2017 - 15:04

Αρωμα καρναβαλιού θα έχει η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 στον Alpha. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, λίγο πριν από το τέλος των Αποκριών, έχει διαλέξει την καλύτερη παρέα για όσους επιλέξουν να μείνουν στο σπίτι τους. Φορώντας την απαραίτητη μάσκα και ένα καπέλο υποδέχεται

στο πλατό μια αλλιώτικη αλλά πολύ δεμένη συντροφιά.

Ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας αφήνουν για λίγο την κριτική επιτροπή του «Rising Star», για να βρεθούν σε ένα τηλεοπτικό πάρτι χαράς.

Μάλιστα, στο γλέντι βρίσκονται σύσσωμες οι ΜΕΛΙSSES, για να συνοδεύουν τον frontman τους, ο οποίος βρίσκει άξιους... συνεργάτες στο σεκόντο τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Από τις όμορφες στιγμές της εκπομπής είναι όταν η Μαίρη Συνατσάκη τραγουδάει με τον Χρήστο Μάστορα, κάτι που κάνουν σιγά σιγά και οι υπόλοιποι, μπαίνοντας στο κλίμα της αποκριάτικης βραδιάς.

Ενας από εκείνους που κλέβουν τις εντυπώσεις είναι ο εξωστρεφής και μπριόζος Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος κάνει για άλλη μία φορά μια εκκεντρική στιλιστική εμφάνιση. Μάλιστα, ο ίδιος δεν κάθεται στο τραπέζι, αλλά χορεύει και τραγουδάει ασταμάτητα, απολαμβάνοντας τη βραδιά και τα χειροκροτήματα.

Με τη μάσκα

Στο πλατό θα βρεθούν επίσης οι ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας, Σπύρος Γιαννιώτης και Κλέλια Πανταζή, καθώς και πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (με τη μάσκα της!) και την ομάδα της εκπομπής της: ο Παύλος Σταματόπουλος, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Σάββας Πούμπουρας και η Νάνσυ Παραδεισανού, η χορογράφος Αννα Πολύζου, ο Αρης Πλασκασοβίτης, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ο διαιτολόγος Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας και οι τηλεπαρουσιάστριες Εβελυν Καζατζόγλου και Ευαγγελία Τσιορλίδα. Στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν ακόμη οι Ζωή Παπαδοπούλου, Πέννυ Μπαλτατζή, Γιάννα Φαφαλιού, Μαίρη Δούτση και Δήμητρα Κελεκίδη.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα