Η καλλονή από την Πολωνία που από καθαρίστρια έγινε τοπ μόντελ

ΚΟΣΜΟΣΗ καλλονή από την Πολωνία που από καθαρίστρια έγινε τοπ μόντελΤρίτη, Ιούνιος 24, 2014 - 18:29

Εγκατέλειψε την πατρίδα της, την Πολωνία, θέλοντας να ξεφύγει από τη μιζέρια, έστω κι αν γνώριζε ότι όπου κι αν πήγαινε θα έπρεπε να δώσει σκληρή μάχη για την επιβίωσή της. Το «ευρωπαϊκό όνειρο» για την Αλεξάντρα Ναράνοβιτς περιλάμβανε σκούπες και σφουγγαρόπανα, ήταν όμως σίγουρα καλύτερο από το «τίποτα» που βίωνε στην πατρίδα της. Τι κι αν είχε πτυχίο και μεταπτυχιακό στην Παιδαγωγική; Δουλειά στην Πολωνία δεν υπήρχε. Διάλεξε λοιπόν, αντί της πείνας, το καθάρισμα σπιτιών στη Βρετανία. Η μοίρα όμως τα σχεδίαζε αλλιώς για την όμορφη Πολωνέζα.

Στην αρχή βρήκε δουλειά σε συνεργεία καθαρισμών και αμειβόταν το πολύ με 1.300 ευρώ τον μήνα. Αυτό το ποσό δεν έφτανε για να ζήσει και να αποταμιεύσει χρήματα. Ηταν όμως τυχερή, αφού ένας από τους πελάτες του συνεργείου ήταν μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης. «Εσύ είσαι για πασαρέλα, όχι για να καθαρίζεις το πάτωμα της κουζίνας μου» της είπε χαρακτηριστικά κι αμέσως τη συνέστησε σε πρακτορείο μοντέλων.

Η 27χρονη Πολωνή, που έχει ύψος 1,82 μ. και άψογες αναλογίες, δεν άργησε να παρατήσει σκούπες και σφουγγαρίστρες. Τώρα ασχολείται αποκλειστικά με το μόντελινγκ. «Ο πράκτορας και οι συνεργάτες του μου είπαν ότι έχω όμορφο πρόσωπο και σώμα, και θα μπορούσα να κάνω καριέρα στο μόντελινγκ. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση να ακολουθήσω το επάγγελμα του μοντέλου» δήλωσε η Ναράνοβιτς, η οποία πλέον για μια φωτογράφηση κερδίζει 2.400 ευρώ. Τελευταία μάλιστα έχει πολλές φωτογραφίσεις, κυρίως για περιοδικά που ασχολούνται με μαλλιά, ενώ μπαίνει δυναμικά και στον χώρο της διαφήμισης προϊόντων.

Ο Πιτ Ντάουνς, πρώην αφεντικό της Πολωνής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην εργαζόμενη στο γραφείο του: «Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε κατά έναν τρόπο την Αλεξάντρα να αλλάξει επάγγελμα. Ηταν πολύ καλή στη δουλειά της και λυπούμαστε που τη χάσαμε. Τώρα όμως "καθαρίζει" στον κόσμο της μόδας».

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα