Ουρανοκατέβατη η Φαίη!

SHOWBIZΟυρανοκατέβατη η Φαίη!Τρίτη, Ιούνιος 24, 2014 - 17:01

H Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην παραλία της Κυλλήνης ουρανοκατέβατη με paramotor. Η παρουσιάστρια, που έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της πριν από περίπου σαράντα μέρες, επέστρεψε χθες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. «Καλημέρα σας. Πάντοτε έβλεπα ένα όνειρο -ήταν ο εφιάλτης μου αυτός- ότι πετούσα και δεν μπορούσα να κατέβω. Και με

το που ανεβήκαμε λέω: "Αμάν! Deja vu". Ηταν πολύ ωραία η αίσθηση» ήταν τα πρώτα λόγια της κεφάτης παρουσιάστριας.

Δεν είπε βέβαια μόνο λόγια του... αέρα, αλλά και πιο σημαντικά, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει και τρίτο παιδί. «Οπως καταλαβαίνετε όλες οι μανούλες, αυτές οι στιγμές της μητρότητας είναι στιγμές αφιέρωσης και αφοσίωσης, και γι' αυτόν τον λόγο δεν μπόρεσα να απαντήσω στις ευχές σας. Αλλά από την Παρασκευή που είμαστε στην Κυλλήνη με την εκπομπή είδα τα λόγια αγάπης που μου γράψατε και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» είπε η Φαίη και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο κανάλι της, γιατί, όπως τόνισε, «δεν με πίεσε καθόλου. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν την άνεση να είναι με τα παιδιά τους τον πρώτο καιρό χωρίς να σκέφτονται τίποτα».

Τέλος, η Φαίη αναφέρθηκε στις γυναίκες που κάνουν προσπάθειες να γίνουν μητέρες. «Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να τα καταφέρετε» είπε συγκινημένη. Η τελευταία εκπομπή θα βγει από την πλαζ της Βάρκιζας, ενώ από τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, από το πάνελ θα αποχωρήσει η Λάουρα Νάργες.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα