Η Αλιφέρη στους «Συμμαθητές» για ψυχανάλυση... λόγω αγάπης!

HIGH LIFEΗ Αλιφέρη στους «Συμμαθητές» για ψυχανάλυση... λόγω αγάπης!Παρασκευή, Δεκέμβριος 19, 2014 - 18:04

Το «Και μην ξεχνάτε... σας αγαπώ» την έστειλε στον ψυχολόγο! Ενα ευφάνταστο γκεστ θα κάνει αυτές τις ημέρες η Μαρία Αλιφέρη στην καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές». Η ηθοποιός, η οποία άφησε το τηλεοπτικό στίγμα της στα 80s με το τηλεπαιχνίδι «Τα τετράγωνα των αστέρων», αποδέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου και μπαίνει σήμερα στα στούντιο της Finos Film

για να υποδυθεί τον... εαυτό της.


«Το σίριαλ, το οποίο όποτε μπορώ το βλέπω, έχει μια νοσταλγική αναφορά στη δεκαετία του '80. Δεδομένου ότι οι “Συμμαθητές” με έβλεπαν τότε στην τηλεόραση -δηλαδή οι σημερινοί σαραντάρηδες-, δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση. Θα επισκεφτώ, λοιπόν, ως Μαρία Αλιφέρη τη Βάλια, την ψυχολόγο της ιστορίας, που την υποδύεται η γλυκιά Φαίδρα Δρούκα. Η Βάλια έχει πολλούς διάσημους για πελάτες κι εγώ πείθομαι από κάποιους φίλους ότι η συγκεκριμένη γιατρός θα βρει λύση στο πρόβλημά μου.

Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να τους αγαπώ όλους σε αυτή τη ζωή και νιώθω ενοχές και τύψεις, αφού μέσα από τη δημοφιλή μου έκφραση “Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ” αυτό υποστήριζα, ότι είμαι δηλαδή μια μεγάλη αγκαλιά για τους πάντες. Ετσι ο αυτοαναγκασμός τού “σας αγαπώ όλους” με στέλνει για ψυχανάλυση στο ντιβάνι της Βάλιας. Αυτός είναι ο άξονας του πρώτου γκεστ, γιατί μου έχουν πει ότι θα ακολουθήσουν σπονδυλωτά και άλλα» λέει στην «Espresso» η Μαρία Αλιφέρη και συμπληρώνει: «Ουσιαστικά αυτοσατιρίζομαι. Το βρήκα πολύ έξυπνο το σενάριο, γέλασα με την καρδιά μου και είπα αμέσως το “ναι” στην παραγωγή».
Το σπέσιαλ επεισόδιο με τη γλυκιά ηθοποιό -η οποία απουσιάζει πολλά χρόνια από τη μικρή οθόνη, αλλά όχι από το θεατρικό σανίδι- θα προβληθεί την Πρωτοχρονιά, για να σηματοδοτήσει αυτή τη συνάντηση των γενεών, που για τη Μαρία Αλιφέρη είναι μια νόστιμη και συγκινητική συνύπαρξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα