Γλέντι με τους «Τέλειους ξένους»

TV GOSSIPΓλέντι με τους «Τέλειους ξένους»Τετάρτη, Δεκέμβριος 7, 2016 - 17:18

Οι πρωταγωνιστές της γνωστής ταινίας ξεφαντώνουν στο πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά»

Μια μεγάλη και ζεστή παρέα αγαπημένων ηθοποιών θα πουν «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» το ερχόμενο Σάββατο, στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται στο πλατό τους συναδέλφους του και πρωταγωνιστές της ταινίας «Τέλειοι ξένοι» Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Αλκι Κούρκουλο, Μαρία Ναυπλιώτου,

Γιάννο Περλέγκα, Μάκη Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, αλλά και τους Αιμίλιο Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Μέμο Μπεγνή, Νάντια Κοντογεώργη, Νάντια Μπουλέ, Κωνσταντίνο Κάππα, Κωνσταντίνο Ασπιώτη και όλοι μαζί τραγουδούν, χορεύουν, ανταλλάσσουν πειράγματα και μας προσκαλούν σε μια γιορτή χαράς. Μαζί τους θα βρεθούν οι τραγουδιστές Νίκος Ζιώγαλας, Δώρος Δημοσθένους, Μαρίζα Ρίζου και Τζωρτζίνα Καραχάλιου, οι οποίοι θα χαρίσουν με τις ερμηνείες τους αυθεντικές στιγμές κεφιού.

Στα highlights είναι όταν ο Νίκος Ζιώγαλας ξεσηκώνει τους καλεσμένους τραγουδώντας επιτυχίες του, όπως «Βασιλική» και «Σαν σταρ του σινεμά», αλλά και όταν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Αιμίλιος Χειλάκης, Γιάννος Περλέγκας, Μαρία Ναυπλιώτου, Αθηνά Μαξίμου και Δώρος Δημοσθένους μεταμορφώνουν το στούντιο σε πάλκο και ερμηνεύουν «αλά παλιά» αγαπημένα ρεμπέτικα κομμάτια.

Επίσης, θα δούμε και τη μουσική «κόντρα» ανδρών και γυναικών που θα εξελιχθεί στο πλατό, με τους μεν να τραγουδούν «Αχ, βρε παλιομισοφόρια» και «Μικρός αρραβωνιάστηκα» και τις δε να απαντούν με τα «Είμαι εγώ γυναίκα φίνα» και «Θέλω τα όπα μου». Επίσης ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα αφήσει τον ρόλο του παρουσιαστή και θα δείξει το χορευτικό ταλέντο τους, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα