Γαστεράτου και Χρανιώτης στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ

SHOWBIZΓαστεράτου και Χρανιώτης στις κληρώσεις του ΟΠΑΠΠέμπτη, Μάιος 19, 2016 - 16:05

Αλλαγή σκυτάλης στους παρουσιαστές των κληρώσεων Τζόκερ, Λόττο και Πρότο του ΟΠΑΠ αναμένεται να γίνει εντός των ημερών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Βασίλης Νομικός και η Φωτεινή Γεωργαντά θα αντικατασταθούν από τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη (φωτό δεξιά) και την πρώην Σταρ Ελλάς Μαντώ Γαστεράτου (φωτό αριστερά).

Την περασμένη

εβδομάδα το νέο τηλεοπτικό δίδυμο επισκέφθηκε το πλατό της εκπομπής και ξεναγήθηκε στον χώρο από τους ανθρώπους της παραγωγής. Ενημερώθηκαν για τις ημέρες και τις ώρες προβολής του προγράμματος, τη διάρκεια, τη διαδικασία της κλήρωσης, ενώ έγιναν και οι σχετικές συστάσεις με τη συντακτική ομάδα.

Οπως μαθαίνουμε, το μοντέλο, που έχει μικρή εμπειρία στην τηλεόραση, αλλά είναι αρκετά υποσχόμενο, και ο ηθοποιός, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, άρχισαν ήδη τα δοκιμαστικά και μάλιστα με τις ευχές της διοίκησης του οργανισμού, που θέλει τους δυο τους έτοιμους για τη μεγάλη πρεμιέρα, μόλις ολοκληρωθεί και το ολικό «λίφτινγκ» της εκπομπής. Λέγεται πως οι κληρώσεις αναμένεται να αποκτήσουν πιο ελκυστική παρουσίαση, με πλούσια «σκαλέτα», λαμπερούς καλεσμένους, κουβέντα, αστεία και κυρίως καινούργια σκηνικά.
Το team της εκπομπής, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, μετακόμισαν από την περασμένη Δευτέρα από το Περιστέρι, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρίας διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών, στα studio Κάπα στα Σπάτα, απ' όπου θα προκύπτουν πλέον οι τυχεροί των κληρώσεων.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Αναζητήσεις
κληρωση οπαπ παρουσιαστης
Τυχαία Θέματα
Γαστεράτου, Χρανιώτης, ΟΠΑΠ,gasteratou, chraniotis, opap