Στα πράσα η συμμορία που είχε «ειδικότητα» σε ηλικιωμένους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτα πράσα η συμμορία που είχε «ειδικότητα» σε ηλικιωμένουςΠέμπτη, Μάιος 19, 2016 - 14:58

Τουλάχιστον πέντε ληστείες με θύματα ηλικιωμένους και 28 κλοπές είχαν διαπράξει στην Αθήνα και την Καλαμάτα 15 Αλβανοί και ένας Ελληνας, μέλη σπείρας που εξάρθρωσε το Τμήμα Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής. Μάλιστα, φέρεται ότι είχαν προκαλέσει τον θάνατο μιας 84χρονης που είχαν γρονθοκοπήσει στο κεφάλι στα Μελίσσια και υπέκυψε στο νοσοκομείο έπειτα από νοσηλεία

δύο μηνών! Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους κακοποιούς φορούσε τα δύο δαχτυλίδια και το ρολόι που είχαν αρπάξει από την άτυχη ηλικιωμένη!

Στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν ακόμη πλήθος κοσμημάτων και ηλεκτρικών συσκευών, δύο πυροβόλα όπλα, ένα αεροβόλο, πέντε μαχαίρια, ένα σπαθί, 2.846 ευρώ, έξι αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες.
Στις 10 Μαρτίου μία περιπολία μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισε τέσσερις από τους κατηγορουμένους να κινούνται ύποπτα με αυτοκίνητο στο Περιστέρι και οι αστυνομικοί, στην προσπάθεια τους να τους κάνουν έλεγχο, δέχθηκαν απανωτά πυρά, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να καταφέρουν να χαθούν στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες εβδομάδες μετά, και ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν μέσω του «κοριού» τα τηλεφωνήματα των υπόπτων για συμμετοχή στη σπείρα, κατέγραψαν συνομιλία για το συγκεκριμένο περιστατικό, στην οποία ένας από τους συνομιλητές έλεγε: «Ρε μ..., παραλίγο τις προάλλες να μας πιάσουν στο Περιστέρι. Επεσαν, όμως, "κούφια" και μας έχασαν».

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα