Η καλύτερη φιλενάδα της Εύης Αδάμ!

SHOWBIZΗ καλύτερη φιλενάδα της Εύης Αδάμ!Πέμπτη, Μάιος 19, 2016 - 15:58

Περισσότερο με φίλες παρά με μητέρα και κόρη έμοιαζαν η Εύη Αδάμ και η Δανάη Λιβιεράτου σε δημόσια εμφάνισή τους το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η Μις Ελλάς 1995 και η 14χρονη θυγατέρα της μαγνήτισαν τα φλας με το που πέρασαν την πόρτα μεγάλου εμπορικού κέντρου στα βόρεια προάστια, προκειμένου να παρευρεθούν σε κοσμική εκδήλωση για την παρουσίαση της καινούργιας συλλογής ρολογιών πασίγνωστης εταιρίας.

Μαμά και κόρη ντύθηκαν ασορτί, με τα ίδια μαύρα μίνι φορέματα, μειώνοντας έτσι

ακόμη πιο πολύ την ηλικιακή διαφορά που τις χωρίζει στα μάτια εκείνων που τις συνάντησαν από κοντά. Μπορεί η Εύη να έχει πατήσει τα 43, φαίνεται όμως πολύ νεότερη.

Η Δανάη, από την άλλη μεριά, είναι αρκετά ψηλή και ανεπτυγμένη για την ηλικία της. Θα μπορούσε κάλλιστα, λοιπόν, να την περάσει κανείς για 16 χρόνων, όσο δηλαδή είναι η μεγαλύτερη αδελφή της, η Νεφέλη. Η Εύη και η Δανάη φάνηκαν να περνούν καλά στη διάρκεια της εκδήλωσης και έφυγαν κρατώντας τσάντες με τα καινούργια ρολόγια τους.

Σημειώνεται ότι η μικρή κόρη της Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έχει δείξει ήδη τις δυνατότητές της στο τραγούδι. Στο κανάλι που έχει δημιουργήσει η ίδια στο YouTube ανεβάζει συχνά βίντεο, στα οποία ερμηνεύει υπέροχα επιτυχίες καλλιτεχνών της διεθνούς μουσικής σκηνής, εισπράττοντας τα εύσημα του τραγουδιστή μπαμπά της.

Φαίνεται πως η Δανάη έχει «κληρονομήσει» το ταλέντο του και το καλλιεργεί συνεχώς παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Αλλωστε, ο στόχος της είναι να ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας και οι γονείς της τη στηρίζουν απόλυτα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Keywords
Αναζητήσεις
ξαδελφη φηλεναδα
Τυχαία Θέματα