Γάμος Νο2 για τον άντρα που γέννησε

18:04 3/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΓάμος Νο2 για τον άντρα που γέννησεΠαρασκευή, Ιούνιος 3, 2016 - 18:03

Ο 42χρονος πέρασε βέρες σε θέρετρο στην έρημο της Αριζόνα με τη 46χρονη διευθύντρια του σχολείου που πηγαίνουν τα τρία παιδιά του

Γαμπρός για δεύτερη φορά ντύθηκε ο πρώτος «άντρας» που γέννησε παιδιά, ενώ τώρα θέλει να αποκτήσει κι άλλο με τη νέα σύζυγό του.

Μετά το περιπετειώδες διαζύγιο από την πρώτη σύζυγό του, ο Τόμας Μπίτι παντρεύτηκε την Αμπερ Νίκολς, διευθύντρια του σχολείου

των τριών παιδιών που γέννησε ο ίδιος.

Ο 42χρονος και η 46χρονη πέρασαν βέρες σε καταπράσινο θέρετρο στην έρημο του Φοίνιξ της Αριζόνας. Η μεγαλύτερη κόρη του Μπίτι, Σούζαν, και η εγγονή της Νίκολς, Λίλι, έριξαν 5.000 ροδοπέταλα στον διάδρομο της κεντρικής αίθουσας του Boojum Tree Hidden Gardens πάνω στον οποίο θα περπατούσε η νύφη, ενώ δίπλα στον γαμπρό στέκονταν οι δύο γιοι του, Οστιν και Γιένσεν. «Οταν την είδα, μου κόπηκε η ανάσα» εκμυστηρεύτηκε στην «Daily Mail» ο Τόμας Μπίτι.

Παρόντες στην 20λεπτη τελετή ήταν και η 19χρονη κόρη της Νίκολς από προηγούμενο γάμο, Μάτι, καθώς και οι γονείς με τα αδέλφια της. Η μικρή Σούζαν είχε καθοριστική συμβολή στην προετοιμασία του γάμου, ενώ επέλεξε δύο ιππόκαμπους που φιλιούνται για την κορυφή της τούρτας. Το ζευγάρι δεν πήγε γαμήλιο ταξίδι, καθώς ξόδεψαν πολλά για την τελετή. Τώρα ο Μπίτι προσπαθεί να αποκτήσει ξανά παιδί, χρησιμοποιώντας σπέρμα δότη, αλλά το θεωρεί δύσκολο λόγω ηλικίας.

Μέχρι να φτάσει στον γάμο, το ζευγάρι πέρασε από 40 κύματα. Το διαζύγιο από την πρώτη σύζυγο του Μπίτι, Νάνσι, διήρκεσε τόσο πολύ που φοβήθηκε ότι δεν θα κατάφερνε ποτέ να ξαναπαντρευτεί. Η διαδικασία ξεκίνησε το 2012 και επί δύο χρόνια προσπαθούσε να αποδείξει στις Αρχές της Αριζόνας ότι ο γάμος του στη Χαβάη ήταν έγκυρος. Οταν τα κατάφερε, χρειάστηκε άλλους 12 μήνες μέχρι να τα βρει με τη Νάνσι για την επιμέλεια των παιδιών τους, οπότε πήρε μόλις πέρυσι το πολυπόθητο διαζύγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα