Εξαφάνιση-θρίλερ της Μις Ονδούρα

SHOWBIZΕξαφάνιση-θρίλερ της Μις ΟνδούραΤρίτη, Νοέμβριος 18, 2014 - 16:32

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της Μις Ονδούρα λίγες μέρες προτού ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα της στα Μις Κόσμος 2014. Η Μαρία Χοσέ Αλβαράντο «χάθηκε» την περασμένη Πέμπτη μαζί με την αδερφή της Σοφία Τρινιντάντ, όταν έφυγαν από το πάρτι φίλου τους. Τέσσερις άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου της Τρινιντάντ, έχουν συλληφθεί από την αστυνομία της Ονδούρας που διεξάγει έρευνα.

Αρχικά, ο διοικητής της αστυνομίας Χοσέ Κοέλο δήλωσε ότι δεν αντιμετωπίζουν

την εξαφάνιση των δύο γυναικών ως εγκληματικής αιτιολογίας. Ωστόσο χθες έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν οι άνθρωποι που φέρεται ότι ήταν οι τελευταίοι που είδαν τις αδερφές, οι οποίες βρίσκονταν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, τη Σάντα Μπάρμπαρα, προκειμένου να δουν τους γονείς τους. Η εγκληματικότητα σε αυτήν την πόλη κυμαίνεται σε επίπεδα ρεκόρ, με 169 δολοφονίες ανά 100.000 ανθρώπους, ποσοστά που ξεπερνούν κατά πολύ αυτά μεγαλύτερων πόλεων όπως το Λάγος ή το Σάο Πάολο.

«Ανοίξτε τις καρδιές σας και κατανοήσετε τον πόνο μου. Υπάρχει ένας πανίσχυρος Θεός που βλέπει τα πάντα κι ελπίζω να τις αφήσετε ελεύθερες» δήλωσε η μητέρα των δύο κοριτσιών, Τερέζα, που πιστεύει ότι οι κόρες της έχουν πέσει θύματα απαγωγής και είναι ακόμη στη ζωή.
Η εξαφάνιση της 19χρονης Μις Ονδούρα, που περιγράφει τον εαυτό της στο βιογραφικό της ως μια φιλόδοξη διπλωμάτισσα που απολαμβάνει να παίζει βόλεϊ και ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο της, έχει συγκλονίσει και τους διοργανωτές των καλλιστείων Μις Κόσμος που επιστρέφουν φέτος στο Λονδίνο για πρώτη φορά από το 1951, οπότε και ξεκίνησαν. Η Αλβαράντο θα διαγωνιζόταν εκεί μαζί με άλλες 120 καλλονές για το στέμμα κι έχασε ήδη την πρώτη πρόβα για το φόρεμα με το οποίο θα εμφανιζόταν αν έφτανε στον τελικό. Το διαγωνιστικό σκέλος αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 14 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα