Εσφαξε έξι αστέγους για να τους κάνει ζόμπι

ΚΟΣΜΟΣΕσφαξε έξι αστέγους για να τους κάνει ζόμπιΤρίτη, Μάρτιος 14, 2017 - 18:57

Το δικό του «Walking dead» ήθελε να δημιουργήσει σατανιστής στη Ρωσία, ο οποίος κατακρεούργησε έξι αστέγους προσπαθώντας να τους μετατρέψει σε ζόμπι. Παρά τα ειδεχθή εγκλήματα, το δικαστήριο φαίνεται ότι αναγνώρισε την... πειραματική πρόθεση του Αρσέν Μπαϊραμπέκοφ (φωτό) και τον καταδίκασε σε φυλάκιση μόλις 13 ετών και 2 μηνών.

Ο 35χρονος πρώην αξιωματικός της ρωσικής αστυνομίας, όπως ομολόγησε, απήγαγε τους αστέγους από τους δρόμους του Εκατερίνμπουργκ

και τους οδήγησε στη δασική περιοχή όπου οι μπολσεβίκοι είχαν πετάξει τα πτώματα του τσάρου Νικολάου Β΄ και της οικογένειάς του. Εκεί τους έσφαξε και, αφού έκανε σατανιστικές τελετές με το αίμα τους, τους έθαψε με ιεροτελεστικό τρόπο. Στη συνέχεια προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή τα πτώματά τους, με την πρόθεση να τα μετατρέψει σε ζόμπι που θα είχε υπό τον πλήρη έλεγχό του.

Στο διαδίκτυο

Την αστυνομία ειδοποίησε άγνωστος, όταν ο Μπαϊραμπέκοφ καυχήθηκε σε άλλους σατανιστές για τις πράξεις του. Ο 35χρονος, που διαφήμιζε τον εαυτό του στο διαδίκτυο ως ειδικό στη μαύρη μαγεία, δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι είναι σατανιστής. Οταν εντοπίστηκαν τα πτώματα των έξι αστέγων, ο Μπαϊραμπέκοφ ομολόγησε τα εγκλήματα. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση και καταβολή αποζημίωσης ύψους 14.300 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα