Αποκαλύπτεται το ύπουλο σχέδιο

TV GOSSIPΑποκαλύπτεται το ύπουλο σχέδιοΤρίτη, Μάρτιος 14, 2017 - 18:26

Η Τζένη Διαγούπη μπαίνει στο «Daddy cool» και ξεσκεπάζει την Κατερίνα και την «εγκυμοσύνη» της

Η Τζένη Διαγούπη «εισβάλλει» στο «Daddy cool», με σκοπό να αποκαλύψει σαν από μηχανής θεά την αλήθεια στον Μήτσο (Λευτέρης Ελευθερίου) και να ξεσκεπάσει τη σκευωρία της Κατερίνας (Αγοραστή Αρβανίτη) σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η αξιόλογη ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα των τριών επεισοδίων στα οποία πήρε μέρος και, όπως ανέφερε στην «Espresso», η συμμετοχή

τής στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 της άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις, κυρίως για τον επαγγελματισμό των συντελεστών.

«Δέχθηκα με πολλή χαρά ένα τηλεφώνημα από τη σεναριογράφο του σίριαλ Τίνα Καμπίτση, η οποία μου είπε ότι της φαντάζω ιδανική για τον ρόλο της γραμματέως μιας γυναικολόγου που επισκέπτεται η Κατερίνα. Ηταν η πρώτη φορά που θα συνεργαζόμουν με την Τίνα και τον σκηνοθέτη Νίκο Ζαπατίνα, και ήταν μια ωραία πρόκληση για μένα.

Ο ρόλος μου είναι καταλυτικός, καθώς η ηρωίδα μου θα βρεθεί στο ζαχαροπλαστείο Mama's και θα αποκαλύψει στον Μήτσο ότι η Κατερίνα δεν είναι έγκυος και ότι δεν πρέπει να υποκύψει στον εκβιασμό της» λέει η Τζένη και συμπληρώνει: «Πραγματικά, δεν είχε τύχει να συνεργαστώ με τον Θανάση Τσαλταμπάση, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Αγοραστή Αρβανίτη και τη Βασιλική Τρουφάκου, και χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα συναδέλφους συνεπείς, οι οποίοι ξέρουν τι κάνουν, αλλά και έναν σκηνοθέτη... μαέστρο που, χωρίς καμία νευρικότητα, αλλά με απόλυτη ηρεμία και σαφήνεια, κινεί τους ήρωές του. Δεν είναι τυχαία η επιτυχία της σειράς. Ολο το επιτελείο είναι επαγγελματίες και δεν έχουν ανασφάλειες».

Οσο για την υψηλή τηλεθέαση της παραγωγής; «Η Τίνα Καμπίτση δείχνει μέσω της σειράς τους καινούργιους ρόλους που παίρνουν ο άνδρας και η γυναίκα μέσα στη σύγχρονη κοινωνία και εστιάζει στα προβλήματα επικοινωνίας, τα οποία υπάρχουν ανάμεσα στα δύο φύλα. Δεν χαϊδεύει αυτιά. Ωστόσο, βλέπουμε σωστούς πατεράδες να μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους και να τα καταφέρνουν με όπλο τους την αγάπη. Η Τίνα δεν αποδομεί τον θεσμό της οικογένειας, αλλά τον ενισχύει» τονίζει η ηθοποιός.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα