Λύσεις στα πιο σοβαρά διακοσμητικά προβλήματα όσων μένουν σε ενοίκιο!

Μένετε σε ενοικιαζόμενο σπίτι; Τότε αυτά είναι τα προβλήματα που σίγουρα έχετε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή ή εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε. Εντοπίστε τα και απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά.

Αποκρουστική μπεζ απόχρωση στους τοίχους Πολλά παλιά σπίτια είναι βαμμένα σε αυτή την κλασική, παλιομοδίτικη και συντηρητική μπεζ απόχρωση που είναι αρκετά ξεπερασμένη. Αν ο σπιτονοικοκύρης σας δεν δέχεται να αναλάβει να βάψει το σπίτι σε απόχρωση της επιλογής σας, μην στεναχωριέστε.

Οι επιλογές είναι πολλές και εμείς θα σας δώσουμε μερικές από τις πιο όμορφες και οικονομικές ιδέες. Κρεμάστε πολλές κορνίζες για να καλυφθεί μεγάλο μέρος του τοίχου δημιουργώντας μια ωραία gallery τοίχου. Μπορείτε, επίσης, να φτιάξετε δικά σας έργα τέχνης σε μεγάλο καμβά ή να κολλήσετε ταπετσαρία που ξεκολλάει εύκολα χωρίς να χαλάει τον τοίχο από πίσω.

Λευκό βαρετό χρώμα στους τοίχους Μπορεί το λευκό χρώμα να σας φαίνεται βαρετό αλλά με τον κατάλληλο φωτισμό και τη σωστή διακόσμηση το λευκό μπορεί να δείξει πολύ όμορφο μέσα σε ένα χώρο. Σβήστε τα φώτα στο σπίτι σας και αμέσως ο τοίχος θα δείξει γκρίζος. Φανταστείτε πόσο πιο όμορφος θα δείξει με τον κατάλληλο φωτισμό. Επιλέξτε λάμπες μεταξύ 2700-3000Κ αν θέλετε ένα πιο παραδοσιακό, κιτρινωπό φωτισμό ή λάμπες με θερμοκρασία 4000-5000Κ αν προτιμάτε ένα πιο μοντέρνο και καθαρό αποτέλεσμα.

Trend Alert: Μάθετε Ποιες Tάσεις Ήρθαν για να Μείνουν και Ποιες Φεύγουν!

Παλιομοδίτικες πρίζες και διακόπτες Σίγουρα οι διακόπτες και οι πρίζες είναι μια μικρή λεπτομέρεια σε ένα σπίτι αλλά μην ξεχνάτε πως στη διακόσμηση ενός σπιτιού οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Μπορείτε να αφαιρέσετε τη βάση της πρίζας ή του διακόπτη και να επιλέξετε σχέδια πιο μοντέρνα και πρωτότυπα (θα χρειαστείτε φυσικά τη βοήθεια ηλεκτρολόγου). Αν προτιμάτε μια πιο οικονομική λύση κάντε το εξής κόλπο. Αγοράστε αυτοκόλλητες ταινίες σε διάφορα χρώματα και «ντύστε» τους διακόπτες και τις πρίζες με αυτές.

7 Πράγματα που Μπορείτε να Ανανεώσετε με Λίγο Χρυσό Σπρέι

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

The post Λύσεις στα πιο σοβαρά διακοσμητικά προβλήματα όσων μένουν σε ενοίκιο! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα